Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ)

  Εφημερίς Εστία Καί κατηγορεῖτε ἐμᾶς γιά ὑπερπατριωτισμό ἐπειδή σᾶς λέμε ὅτι κάνετε διάλογο μέ τόν λάθος ἄνθρωπο; – Οἱ ἀσύλληπτα προκλητι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Γ. Μανιάτης: Δεν μπορεί το Αζερμπαϊτζάν να προσκαλεί το ψευδοκράτος των κατεχομένων της Κύπρου και να επιτίθεται στην Αρμενία χωρίς συνέπειες

     

    Το ζήτημα της παραβατικής συμπεριφοράς του Αζερμπαϊτζάν που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο με τις συνεχείς επιθέσεις στο έδαφος της Αρμενίας, την πρόσκληση στο ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου για να συμμετάσχει στην άτυπη Σύνοδο του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών και τον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ που οδήγησε στον ξεριζωμό πάνω από 100.000 Αρμενίων από τις πατρογονικές τους εστίες, κατήγγειλε με την ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας και Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γιάννης Μανιάτης.

    Όπως σημείωσε ο Ευρωβουλευτής, μπορεί το Αζερμπαϊτζάν σε λίγες ημέρες να φιλοξενεί την Παγκόσμια Διάσκεψη COP 29 για την κλιματική αλλαγή, όμως συνεχίζει να παραβιάζει τόσο το διεθνές δίκαιο όσο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Ο Γ. Μανιάτης στην ομιλία του κάλεσε τη διεθνή κοινότητα και την Ευρωπαϊκή Ένωση να χρησιμοποιήσουν κυρώσεις και κάθε μέσο πίεσης που έχουν στη διάθεσή τους, ώστε να διασφαλίσουν την τήρηση του διεθνούς δικαίου, την επίτευξη μίας διαρκούς και βιώσιμης ειρήνης στην περιοχή και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Αζερμπαϊτζάν.

    Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ομιλίας:

    “Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Σε λίγες ημέρες το Αζερμπαϊτζάν θα φιλοξενήσει την COP 29 για την κλιματική αλλαγή.

    Όμως το καθεστώς Αλίεφ αντί να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του, συνεχίζει να παραβιάζει τόσο το διεθνές δίκαιο όσο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Πάνω από 300 δημοσιογράφοι, υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ακαδημαϊκοί, ακόμα και διαδηλωτές βρίσκονται φυλακισμένοι υπό απάνθρωπες συνθήκες, χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, δικηγόρους και τις οικογένειές τους.

    Ο Dr Ibadoglu, ένας από τους τρεις φετινούς υποψηφίους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το βραβείο Ζαχάρωφ, βρίσκεται υπό κατ οίκον περιορισμό, ενώ η υγεία του κινδυνεύει.

    Παράλληλα το Αζερμπαϊτζάν τα τελευταία χρόνια λειτουργεί αποσταθεροποιητικά για την ευρύτερη περιοχή παραβιάζοντας συνεχώς το Διεθνές Δίκαιο.

    - Οι συνεχείς επιθέσεις στο έδαφος της Αρμενίας,

    - η πρόσκληση στο ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου να συμμετάσχει στην άτυπη Σύνοδο του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών, παρουσία και του Ούγγρου πρωθυπουργού Όρμπαν.

    - οι δύο πόλεμοι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, με τους Ρώσους στρατιώτες να παρακολουθούν ως θεατές την κατάληψη του Αρμένικου αυτού θύλακα,

    - οδηγώντας στον ξεριζωμό πάνω από 100.000 Αρμένιους από τις πατρογονικές τους εστίες,

    - οι όμηροι και αιχμάλωτοι πολέμου βρίσκονται ακόμα υπό κράτηση,

    - αλλά και η προσπάθεια καταστροφής της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς των Αρμενίων στην περιοχή του Αρτσάχ.

    Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

    Η διεθνής κοινότητα και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να χρησιμοποιήσουν κυρώσεις και κάθε μέσο πίεσης που έχουν στη διάθεσή τους,

    ώστε να διασφαλίσουν την τήρηση του διεθνούς δικαίου,

    την επίτευξη μίας διαρκούς και βιώσιμης ειρήνης στην περιοχή

    και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Αζερμπαϊτζάν.

    Σας ευχαριστώ.”


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply