Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ, Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ

  Ποδιά και πειθαρχία πίσω, για να πάμε μπροστά Σχολική ποδιά… ένδειξη σεβασμού στην ισότιμη εκπαιδευτική προσφορά του σχολείου. 1965, ο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ: ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και με ακλόνητη πίστη στον δίκαιο αγώνα του υγειονομικού προσωπικού της χώρας μας, που δίνει καθημερινά μάχη στην πρώτη γραμμή για τη Δημόσια Υγεία, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες πληρώνουν μεγαλύτερο βάρος ιδιωτικών δαπανών για την Υγεία από τους άλλους λαούς της Ευρώπης και εξαντλούνται οικονομικά και ψυχικά.

    Το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει μέρα με την ημέρα, ενώ η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στέκεται ανήμπορη μπροστά στη διάλυση ενός βασικού πυλώνα του Κράτους Πρόνοιας.

    Ως γιατρός και βουλευτής, έχω ζήσει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας. Οι υγειονομικοί μας αντιμετωπίζουν συσσωρευμένα προβλήματα που δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν. Υποστελέχωση, μισθοί πείνας, πλήρης απαξίωση, έλλειψη ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης και τραγικές ελλείψεις πόρων για τη συντήρηση των υπαρχόντων δομών είναι ζητήματα που καταρρακώνουν καθημερινά το ηθικό και τη δυνατότητα προσφοράς των ανθρώπων αυτών.

    Η Πολιτεία οφείλει, να σκύψει επιτέλους πάνω από αυτά τα προβλήματα με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο λειτούργημα που επιτελούν οι υγειονομικοί.

    Η Υγεία του λαού μας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά θεμελιώδες Δικαίωμα, το οποίο η Κυβέρνηση αδιαφορεί να προστατεύσει. Εμείς, ως Πατριωτικό Κίνημα, απαιτούμε άμεσα μέτρα για τη στήριξη του ΕΣΥ, των εργαζομένων του και την ανακούφιση των πολιτών που καλούνται να πληρώσουν από την τσέπη τους υπηρεσίες που θα έπρεπε να παρέχονται δωρεάν και αξιοπρεπώς από το Κράτος.

    Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της πριν το Σύστημα καταρρεύσει οριστικά και να δώσει πραγματική λύση στο δράμα της Υγείας.

    Οι Έλληνες πολίτες και οι υγειονομικοί μας δεν αντέχουν άλλο!

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply