Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ": ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

  Σύμπλευση με τους ξενους σχεδιασμούς για διχοτομηση της Κύπρου. Διπλωματικός ξεπεσμός που πρέπει να γίνει αντιληπτός και να «θεραπευθεί»...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΛΕΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ 19 - 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


    Η Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Νέα Σάντα Κιλκίς

    Ένα ιδιαίτερο γεγονός θα λάβει χώρα στην ιστορική έδρα του Δήμου Κιλκίς, την Νέα Σάντα.

    Συγκεκριμένα στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου των 100 ετών από την ίδρυση της Νέας Σάντας που συμπίπτει χρονικά με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, θα γίνει η υποδοχή της Ιερής και Θαυματουργής Εικόνας Παναγίας Σουμελά από το ομώνυμο Προσκύνημα της στο Βέρμιο Ημαθίας, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2024, μπροστά από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ν. Σάντας.

    Ο ερχομός της ιστορικής Εικόνας έρχεται να ευλογήσει τους Σανταίους που τιμούν την ιστορία τους, ενισχύοντας τους ιστορικούς δεσμούς που τους δένουν μαζί της και να λαμπρύνει έτι περισσότερο τις επετειακές εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κιλκίς, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, η Δημοτική Κοινότητα Ν. Σάντας και σύσσωμοι οι Φορείς της ιστορικής έδρας του Δήμου Κιλκίς.

    Η Ιερή Εικόνα θα παραμείνει προς προσκύνηση έως και νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, όποτε και θα αναχωρήσει για το Βέρμιο.



     

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply