Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Με ξεχωριστή τιμή ο Δήμος Κιλκίς χαιρετίζει την ευλογητική επίσκεψη της Α.Θ.Π. Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην πόλη του Κιλκίς.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έρχεται στο Κιλκίς το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, μετά από κοινή επίσημη πρόσκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, για να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις των εκατό χρόνων από την ανύψωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας θα υποδεχθεί και θα του απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κιλκίς, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στον αύλειο χώρο του Ιερού

Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ακολούθως, μετά την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, ο Δήμαρχος Κιλκίς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς θα δεχθούν τον Οικουμενικό Πατριάρχη στις 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, όπου σε ειδική τελετή θα αναγορευθεί Επίτιμος Δημότης, σε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς που ελήφθη στις 23 Ιουλίου 2024.

Στο πυκνό πρόγραμμα των επαφών και συναντήσεων του Οικουμενικού Πατριάρχη με εκκλησιαστικούς και θεσμικούς φορείς, κατά την τετραήμερη παραμονή του στον Δήμο Κιλκίς, περιλαμβάνεται η επίσκεψή του στο Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 13:00 και την επόμενη ημέρα στις 11:00 ο αγιασμός κατάθεσης του θεμελίου λίθου του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς στο δημοτικό ακίνητο του Μύλου Σαμαρά, που έχει παραχωρηθεί με ενέργειες του Δήμου Κιλκίς στο Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτηρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ,) για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply