Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλώνει την πλήρη

στήριξή του στο αίτημα που υπέβαλε ο Πρόεδρος, κ. Α. Αμανατίδης, και το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, για την παραχώρηση του ενός κτίσματος από τις δίδυμες καπναποθήκες με σκοπό την μεταστέγαση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Ο κ. Παππάς τονίζει πως η βιβλιοθήκη στεγάζεται σε κτίριο μόλις 400μ2, παραχωρημένο από τον Δήμο Κιλκίς. Το κτίριο είναι απολύτως ανεπαρκές για την ανάπτυξη της συλλογής και των υπηρεσιών που παρέχει η βιβλιοθήκη λόγω της εμφανούς έλλειψης χώρου. Με μία πρόχειρη έρευνα, διαπιστώνεται ότι οι περισσότερες Δημόσιες Κεντρικές Βιβλιοθήκες στεγάζονται σε ιδιόκτητα, πολυώροφα κτίρια (Βιβλιοθήκες Σερρών, Βέροιας, Δράμας, Ελευθερούπολης κλπ) κάτι που τις επιτρέπει να αναπτύξουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους προς το κοινό τους. 

Το έργο των λαϊκών βιβλιοθηκών είναι αδιαμφισβήτητο και σπουδαίο για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της τοπικής ταυτότητας.

Οι βιβλιοθήκες υποστηρίζουν την ανοιχτή και ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία, την έρευνα, τη δια βίου εκπαίδευση, την πολιτιστική

καλλιέργεια και τη δημιουργική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου.

Παράλληλα, συμβάλλουν στην ενίσχυση της ευημερίας των χρηστών τους, στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και την αποδόμηση στερεοτύπων και προκαταλήψεων.

Τέλος, ο κ. Παππάς αναφέρει πως ο τόπος μας έχει ανάγκη υποδομών που θα ενισχύουν και θα προωθούν την πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη, την εκπαίδευση και τη κοινωνική δικαιοσύνη και θα αποτελούν φάρο προόδου και ευημερίας. Επομένως, ο ίδιος θα στέκεται δίπλα σε προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του τόπου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply