Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

28.9.24 ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ…

  Του Κώστα Πρώιμου Οι αυριανές επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Τρίπολη, τιμούν την ημέρα της άλωσης της πρωτεύουσας του Μωρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 9ου ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Με αφετηρία το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και έχοντας ως σύμμαχό τους τη φθινοπωρινή λιακάδα, τα άτομα με αναπηρία από τις δομές ειδικής αγωγής του νομού Κιλκίς συμμετείχαν σήμερα το πρωί στον 9ο Δρόμο Αλληλεγγύης και Υγείας. 

    Το παρών τους έδωσαν μαθητές του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 

    (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), του ‘’Βηματί-Ζω’’, του ΚΔΑΠ-ΜεΑ του Δήμου Κιλκίς του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, διατρανώνοντας μέσα από την περιπατητική τους διαδρομή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το μήνυμα της κοινής αρμονικής συνύπαρξης.

    Αρωγός της διοργάνωσης του 9ου Δρόμου Αλληλεγγύης και Υγείας, με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ήταν και ο Δήμος Κιλκίς, και εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Δήμαρχο  Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τους  Αντιδημάρχους Δημήτρη Θεοδωρίδη, Αικατερίνη ΓιαννακούλαΖιούτα, Θεμιστοκλή Κοσμίδη και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Ελένη Πατλάκη.     












    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply