Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προσκεκλημένη από την Ένωση Ποντίων Πιερίας, συμμετείχε στα 26α Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα με τη θεατρική ομάδα παρουσιάζοντας δύο δίπρακτες ποντιακές κωμωδίες, «Σιμοίρα σύρον τη τρα ς’» του Ευστάθιου Ευσταθιάδη και «Ο πετεινόν κωσσού κι’ ίνετε» του Νίκου Καλεντερίδη σε σκηνοθεσία του Προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Δαμιανίδη.

 

Αξιοσημείωτη είναι η αναφορά στους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας του συλλόγου μας που πήραν μέρος στις 2 δίπρακτες ποντιακές κομωδίες. Πιο συγκεκριμένα στην Ποντιακή κωμωδία «Σιμοίρα σύρον τη τρα ς’» έπαιξαν: Ρένα Μιχαηλίδου-Σιμοίρα, Κώστας Μαστορίδης-Κοσμάς, Αλέξανδρος Καπασακαλίδης-Διατρόν, Μιχάλης Σουλαμίδης-Πρόεδρος, Αχιλλέας Βασιλειάδης-Κλητήρας, Θανάσης Λαβασάς-Νομάρχης, Αιμίλιος Σαββίδης-Ακόλουθος, Σοφία Παναγιωτίδου-Δασκάλα. Στην Ποντιακή κωμωδία «Ο πετεινόν κωσσού κι’ είνετε» έπαιξαν: Δημήτρης Δαμιανίδης-Πανίκας, Τσαλουχίδου Αθηνά-Χατούνας, Καλεντερίδου Φούλα-Γραία Θυμία, Αχιλλέας Βασιλειάδης-Το παιδί και εξωτερική φωνή. Η παράσταση έλαβε χώρα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, με την θεατρική ομάδα να προσελκύει πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις καθώς και να κερδίζει την αγάπη του κοινού και πολλά συγχαρητήρια. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Ποντίων Πιερίας για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε στις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις, όπως και το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του και ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στο σύλλογο.



 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply