Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Παρευρέθηκα σήμερα στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο. Στο Αρχιερατικό συλλείτουργο, Αρχές και πλήθος πιστών ήρθαν  να προσκυνήσουν το ιερό κειμήλιο του Ποντιακού Ελληνισμού, την χαριτόβρυτη εικόνα της Παναγίας Σουμελά και να ψάλλουν όλοι μαζί το απολυτίκιο της  «...εν τη κοίμηση τον κόσμον ου κατέλιπες Θεοτόκε».

 

Η Παναγία Θεοτόκος είναι η προστάτης του Ελληνικού Έθνους και αρωγός των αγώνων μας. Είναι η Αρχιστράτηγος της Πατρίδας μας και η φοβερά προστασία της.

 

Ας προστρέξουμε όλοι στην Χάρη της και να την παρακαλέσουμε να προστατέψει την νεολαία μας  και όλο το γένος μας και να μας αξιώσει κάποια ημέρα να Την εορτάσουμε πανηγυρικά και ευφροσύνως  στο σπίτι της στον Πόντο.

 

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους με την βοήθεια της Παναγίας Θεοτόκου.

 

Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ

Δημήτριος Νατσιός

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply