Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΑΦΙΣΑ SOCIAL - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΞΟΔΟΣ ΧΑΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ 34 ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Έξοδος χαράς Δημοτικού Περιφερειακού Κινηματογράφου σε 34 χωριά του Δήμου Κιλκίς   

Στην καρδιά του καλοκαιριού ο Δημοτικός Περιφερειακός Κινηματογράφος προσφέρει ξεχωριστές ανάσες δροσιάς και διασκέδασης στους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Το ταξίδι της έβδομης τέχνης ξεκινά απόψε από το Σταυροχώρι και θα συνεχιστεί στο μεγάλο λευκό κινηματογραφικό φόντο, με τις συναρπαστικές περιπέτειες του απίθανου Μορίς και τις σκανταλιές του μόνιμα άτακτου Τοτού, σε τριάντα τέσσερις οικισμούς του Δήμου μας.

Οι φετινοί σταθμοί της δυναμικής περιοδείας του Δημοτικού Περιφερειακού Κινηματογράφου είναι ο Γαλλικός, ο Καμπάνης, οι Μάνδρες, η Νέα Σάντα, το Πεδινό (Δ.Ε. Γαλλικού), ο Άγιος Χαράλαμπος, ο Ακρίτας, το Δροσάτο (Δ.Ε. Δοϊράνης), η Αργυρούπολη, ο Βαπτιστής, οι Καστανιές,η Κρηστώνη, η Μεγάλη Βρύση, το Σταυροχώρι, το Χωρύγι (Δ.Ε. Κιλκίς) η Βάθη, η Επτάλοφος, η Ευκαρπία, το Ίσωμα, το Κοιλάδι, η Τέρπυλλος (Δ.Ε. Κρουσσών), το Μυριόφυτο, ο Σ.Σ. Μουριών (Δ.Ε. Μουριών), το Ανθόφυτο, το Μαυρονέρι, ο Μικρόκαμπος, το Νέο Αγιονέρι, το Νέο Γυναικόκαστρο, η Ξυλοκερατιά, το Παλαιό Αγιονέρι (Δ.Ε. Πικρολίμνης) το  Ηλιόλουστο,η Κορομηλιά, η Πλαγιά, το Χέρσο (Δ.Ε. Χέρσου).   

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Δημοτική Αρχή υπό τον Δημήτρη Κυριακίδη φέρνει τον κινηματογράφο στις πλατείες, στα προαύλια Δημοτικών Σχολείων και σε κάθε προσφερόμενο χώρο δίνοντας ζωντάνια στα χωριά και αναβαθμίζοντας με την ενεργή παρουσία του Δήμου την πολιτιστική τους ζωή. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλες τις κινηματογραφικές προβολές, με πρωτοβουλία του Δήμου, που καλύπτει το κόστος τους για απολαύσουν οι δημότες τα αγαθά της πολιτιστικής επικοινωνίας. Στη  φιλοξενία των κινηματογραφικών παραγωγών χρήσιμη και υποστηρικτική είναι και η συνδρομή των Δημοτικών Κοινοτήτων   

Το ραντεβού με την ψυχαγωγία είναι προκαθορισμένο. Μόλις σουρουπώσει, πιάνουν τις πρώτες θέσεις οι μικροί φίλοι, συνοδεία των γονέων ή των παππούδων και γιαγιάδων τους, έτοιμοι να προτείνουν την ταινία επιλογής τους, που είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, και να ζήσουν νέες συγκινήσεις. Οι συναντήσεις, στα γνώριμα πια μέρη του θερινού σινεμά, τα καλοκαιρινά βράδια, προβλέπονται να εξελιχθούν και φέτος σε μια όμορφη οικογενειακή γιορτή.

Με ώρα έναρξης στις 21:00, το πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών στα χωριά  μέχρι και το Σάββατο 27 Ιουλίου έχει ως εξής:

Παρασκευή 19 Ιουλίου –  Ξυλοκερατιά (προαύλειος χώρος πρώην Δημοτικού Σχολείου)

Κυριακή 21 Ιουλίου – Ευκαρπία (πάρκο)

Τρίτη 23 Ιουλίου – Μαυρονέρι (προαύλειος χώρος Δημοτικού Σχολείου)

Παρασκευή 26 Ιουλίου – Ακρίτας (πλατεία)

Σάββατο 27 Ιουλίου – Μυριόφυτο (προαύλειος χώρος Πολιτιστικού Συλλόγου)

Οι προσφερόμενες ταινίες

Ο απίθανος Μορίς

Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος γάτος του δρόμου, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάλει λεφτά. Μαζί με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, οδηγεί μια ομάδα αρουραίων από πόλη σε πόλη προσποιούμενος εισβολή αρουραίων!  Το κόλπο λειτουργεί τέλεια αφού οι αφελείς χωρικοί πείθονται ότι ο Μορίς διώχνει τους αρουραίους από τα σπίτια.  Μέχρι που όλοι τους θα βρεθούν σε μια πόλη, όπου κάτι πολύ σκοτεινό και απειλητικό παραμονεύει στους διαδρόμους.   

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Το ατίθασο πιτσιρίκι, ο Τοτός, είναι η εγγύηση της διασκέδασης για τους συμμαθητές του, της απόγνωσης για τη δασκάλα του και τους γονείς του: είναι το αγοράκι που θα κρύψει τα παπούτσια του μπαμπά του, όταν εκείνος πρέπει να πάει στο γραφείο, θα τραβήξει ένα φρούτο από το καφάσι, προκαλώντας μαζική πτώση, των φρούτων και του μανάβη, θα τρελάνει τη δασκάλα του επαναλαμβάνοντας τις φράσεις της. Αλλά ο Τοτός δεν φταίει για όλα. Όταν σε μια παρουσίαση της δουλειάς του πατέρα του προκληθεί μια επική καταστροφή κι όλοι στρέψουν το βλέμμα σ' εκείνον, ο Τοτός, ξέροντας ότι για μια φορά δεν φέρει την ευθύνη, θ' αναλάβει, παρέα με τους συμμαθητές του, ν' ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο. 

ΑΦΙΣΑ SOCIAL - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply