Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 



Έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλκίς

Το τεχνικό συνεργείο συντήρησης οδών έπιασε δουλειά και εδώ και ένα δεκαπενθήμερο βρίσκεται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλκίς θεραπεύοντας τα προβληματικά του σημεία. Οι τεχνικοί του γυρνούν τους δρόμους με ειδικό όχημα και αφού εντοπίσουν και καταγράψουν τις φθορές του οδοστρώματος τις αποκαθιστούν.

Στις δεσμευτικές υποχρεώσεις της αναδόχου εταιρίας περιλαμβάνονται και οι επισκευές σε στηθαία κιγκλιδώματα, οι ανανεώσεις των διαγραμμίσεων, οι καθαρισμοί των νησίδων, όπως και η διενέργεια τεχνικών ελέγχων σε οδικές υποδομές και τεχνικά έργα.

Το οδικό δίκτυο θα αστυνομεύεται τεχνικά από την ανάδοχο εταιρία με περιπόλους στο πλαίσιο της καταγραφής και της διαπίστωση τυχόν βλαβών, ελλείψεων ή επικίνδυνων καταστάσεων ενώ ο μηχανικός, που θα κάνει την επιθεώρηση, μπορεί να υποβάλει προτάσεις για τη βελτίωσή του.    

Τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου χρηματοδοτούνται με 3.800.186 ευρώ από τους ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών και δημοτικά έσοδα και έχουν ως χρονικό ορίζοντα υλοποίησης το 2026.  






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply