Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την λαίλαπα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της πολιτικής του Μητσοτάκη σε όλες τις πλευρές τις ζωή ς τους, από το μπακάλικο της γει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο υπό σύσταση Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής,  με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Πέμπτη 27/06 

    Την Πέμπτη 27/06/2024 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα  στη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με  κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ που αποτελείτο από τον  Πρόεδρο  κ. Γιώργο  Καββαθά, τον Αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Κοτσαμπά  και το μέλος κ. Ιωάννη Παπαργύρη και τους επαγγελματίες του κλάδου Εστίασης και Αναψυχής  της Π.Ε. Κιλκίς. 

    Στην  ημερίδα οι επαγγελματίες του κλάδου εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της περιοχής μας, τα πνευματικά δικαιώματα και τις χρεώσεις που καλούνται  να  αποδίδουν, την ψηφιακή κάρτα εργασίας, την αδειοδότηση των επιχειρήσεων τους, καθώς  και  για  τα νέα  φορολογικά μέτρα και την επίπτωση τους στο σύνολο κυρίως των μικρών επιχειρήσεων. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς απάντησε διεξοδικά σε πλήθος θεμάτων και ερωτήσεων που του τέθηκαν, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να προχωρήσουν άμεσα στην σύσταση του Συλλόγου και έθεσε  στη διάθεσή των  τον ίδιο και τις υπηρεσίες που προϊσταται.

    Πριν από την ενημερωτική ημερίδα τον κ. Γιώργο Καββαθά και τους συνεργάτες του,  δέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Χατζημλάδης και συζήτησαν σειρά θεμάτων που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής και συμφώνησαν για τη στενότερη συνεργασία με την υπογραφή σχετικού μνημονίου  μεταξύ των δύο Φορέων. Στη συζήτηση το παρόν έδωσε και το πρ. μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και της ΓΣΕΒΕΕ και προσωπικός φίλος του φιλοξενούμενου κ. Χρήστος Τσανασίδης.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply