Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » » » ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΔΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Οι απειλές που εκτόξευσε ο Υπουργός Υγείας (;) κ. Άδωνης κατά των γιατρών, είναι ευθεία βολή κατά της Υγείας όλων των πολιτών. Είναι μία μόνιμη απειλή όχι μόνον για τους πολίτες, όχι μόνον για τους γιατρούς αλλά για ολόκληρο το Ε.Σ.Υ.!

Έπρεπε να μείνω μακριά από τα καθήκοντα του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας λόγω επιβεβαρυμμένης υγείας, αλλά προέχει η υγεία όλων των συμπολιτών μου από την δική μου. Έτσι λοιπόν δεν θα αφήσω τίποτε να κρυφτεί κάτω «από το χαλί» και θα παλέψω για τα δίκαια των συμπολιτών μου για την υγεία τους.

Η επιθετική και απειλητική στάση του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη δεν σταματάει μόνον στις απειλές κατά των ελεύθερων επαγγελματιών γιατρών, συνεχίζεται με την αδιαφορία πρόσληψης Ιατρικού  και νοσηλευτικού προσωπικού και σε κάποιες περιπτώσεις και έλλειψη νοσηλευτικού υλικού. Επίσης δε σε κάποιες περιπτώσεις να παραβλέπεται η υγεία των πολιτών και να δίδεται μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν σε τρίτες χώρες, που μόνον εις βάρος των Ελλήνων είναι και ο λόγος είναι πως κάποιοι εκ των κυβερνόντων ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα τους και τις καλές σχέσεις με την καταρρέουσα Ευρωπαϊκή Ένωση (;).

Πρέπει να δείτε το βίντεο διότι εδώ δεν αναφέρομαι σχεδόν σε τίποτε από ότι λέω στο Βίντεο.


https://www.youtube.com/watch?v=5xhYxSkDKY0

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply