Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ*
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται θα συμπληρώσω είκοσι τρία χρόνια προϋπηρεσία στην βιομηχανία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να λύνω μικρά και μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν στις εταιρίες που εργάστηκα, να δίνω λύσεις σε λογικές απαιτήσεις, και κυρίως να λειτουργώ προληπτικά σε ότι καταλάβαινα ότι είναι σοβαρό θέμα ασφάλειας, ή σε ότι μπορεί να με εκθέσει στην εκάστοτε διοίκηση της εταιρίας.

Ο λόγος που τα λέω αυτά είναι γιατί μία φορά την εβδομάδα επισκέπτομαι το χωριό καταγωγής μου για να ποτίσω τις λίγες ελιές που έχω φυτεύσει.

Οι Χωριάτικοι δρόμοι (κυριολεκτικά) που συνδέουν  την Θεσσαλονίκη με το Κιλκίς, και εννοώ τόσο την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω Παντελεήμων) όσο και την νέα Εθνική οδό (μέσω Λητής) είναι κατασκευασμένοι με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, και χωρίς διαχωριστικό ασφαλείας.

Επιπλέον η Π.Ε.Ο. δεν φωτίζεται πουθενά, ενώ στην Νέα Εθνική οδό, διαπιστώνει κανείς ότι από την Νέα Σάντα μέχρι την Λητή, δεν έχει φωτισμό.

Επιπλέον, σε αυτούς τους δύο δρόμους, κυκλοφορούν συνεχώς βαριά οχήματα, και το τραγικό δυστύχημα μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Το γεγονός ότι κατασκευάζεται ένας δρόμος 17 χιλιομέτρων  εδώ και 14 χρόνια, το αφήνω ασχολίαστο, έχει καταντήσει ανέκδοτο η υπόθεση, κάτι ανάλογο με το μετρό Θεσσαλονίκης.

Και όλα αυτά, με Κυβέρνηση ΝΔ,  Περιφερειάρχη ΝΔ, Δήμαρχο  ΝΔ, και ο τοπικός Βουλευτής της ΝΔ έχει διατελέσει και υπουργός.

Όλα τα παραπάνω για εμένα συνιστούν ασέβεια προς τους πολίτες και αποδεικνύουν ανικανότητα και ανεπάρκεια.

 

Δημοσθένης Τριανταφυλλίδης

Γεωπόνος ΑΠΘ, ΜΒΑ, M.Sc

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply