Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

28.9.24 ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ…

  Του Κώστα Πρώιμου Οι αυριανές επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Τρίπολη, τιμούν την ημέρα της άλωσης της πρωτεύουσας του Μωρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ MICROSTUDIES ROBOTICS
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


     

    Τα μέλη της ακαδημίας ρομποτικής  MICROstudies Robotics  που έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον κλάδο της καινοτομίας, υποδέχθηκε σήμερα στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

            Η ομάδα, την οποία συνόδευαν ο προπονητής της Γκόραν Μιχαήλοβιτς και η υπεύθυνη της Ακαδημίας Ελένη Καλαϊτζίδου Φαντίδου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Αντιπεριφερειάρχη τα projects από τον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής, όπως και από  την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης.

            Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους νέους, τις νέες, τον προπονητή και την υπεύθυνη της ακαδημίας ρομποτικής για τα επιτεύγματά τους, υπογραμμίζοντας πως «οι επιτυχίες σας μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχετε κατακτήσει και αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα βήματά σας» επισήμανε ο κ. Βεργίδης συγχαίροντας, παράλληλα τον προπονητή τους και την  υπεύθυνη της Ακαδημίας για τη στήριξή τους στα παιδιά στην πορεία εκπλήρωσης των στόχων τους.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply