Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

       Με αφορμή την αυθαίρετη τοποθέτηση ογκωδών απορριμμάτων στα πεζοδρόμια και στη βάση των κάδων απορριμμάτων στην πόλη του Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς ζητά από τους πολίτες να ειδοποιούν την Υπηρεσία Καθαριότητας (τηλ. επικοινωνίας 23413 52289, 52296, 52299, 52288) και ύστερα από συνεννόηση με τους υπευθύνους για την ημέρα και ώρα παραλαβής να αποθέτουν στο σημείο της γειτονιάς τους που θα τους υποδειχθεί τα ογκώδη απορρίμματα (παλιά έπιπλα, στρώματα κ.α.) που θέλουν να αποσύρουν.  

Ογκώδη απορρίμματα δεν εναποτίθενται και δεν εγκαταλείπονται στο πεζοδρόμιο ή οπουδήποτε αλλού.

Μπάζα και γενικά απόβλητα εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων  από οποιεσδήποτε οικοδομικές εργασίες, μικροεπισκευές κ.α. διαχειρίζονται με ευθύνη και δαπάνη του ιδιοκτήτη, νομέα ή κατόχου του χώρου από τον οποίο προέρχονται. 

Μη τήρηση των προαναφερόμενων ενεργειών αποτελεί παράβαση του κανονισμού καθαριότητας και επισύρει την επιβολή διοικητικού προστίμου.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply