Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

  Πρωτοφανή τα γεγονότα που συμβαίνουν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ!  Άνθρωποι που κατέλυσαν τις δημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων και θυμίζο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΝΙΚΗ:ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Λίγες ώρες αφότου η ΝΙΚΗ γνωστοποίησε τις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις της για τον τρόπο διεξαγωγής των Gay Pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Νεοταξικό Παρακράτος φρόντισε να στείλει μήνυμα εκφοβισμού σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, με την επίθεση που εκδηλώθηκε με φθορές και αναγραφή απειλητικών συνθημάτων σε εκλογικό κέντρο της, στην πόλη του Βόλου.

     

    Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ καταδικάζει αυτήν την άνανδρη και φασιστική επίθεση, και δηλώνει σε όλους ότι η Δημοκρατία και ο Ελληνικός Λαός δεν εκφοβίζονται και δεν εκβιάζονται. Θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι όσων ασκούν βία για να επιβάλουν τις δικές τους απόψεις, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.


    Καταγγέλουμε την Κυβέρνηση για την προεκλογική στοχοποίηση που επιχειρεί σε βάρος της ΝΙΚΗΣ,  με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς που βγαίνουν από χείλη στελεχών της, ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού.


    Αναμένουμε την καταδίκη του περιστατικού από όλες ανεξαιρέτως τις κοινοβουλευτικές παρατάξεις. Αναμένουμε και την έμπρακτη προστασία των προσώπων και των εγκαταστάσεων της ΝΙΚΗΣ από τις αρμόδιες αρχές ανά την Ελλάδα, ώστε ο Ελληνικός Λαός να μπορεί να ασκήσει άφοβα και ανεμπόδιστα το εκλογικό του δικαίωμα.








    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply