Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΝΙΚΗ: Έγιναν οι αξίες σκουπίδια και τα σκουπίδια αξίες
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


«Έγιναν οι αξίες σκουπίδια και τα σκουπίδια αξίες» ανέφερε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη χθεσινή ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός.

 

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της κυβέρνησης σημείωσε: 

«Σε λίγες ημέρες η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μας καλέσει στους κήπους του προεδρικού Μεγάρου να μας δεξιωθεί και να μας τρατάρει για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Αλήθεια τι θα πάμε να γιορτάσουμε εκεί με τις σαμπάνιες και τα καναπεδάκια; Μπορούμε εμείς οι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού να έχουμε ήσυχο ύπνο όταν μαθαίνουμε ότι χιλιάδες Έλληνες υποσιτίζονται για να μην πεινάσουν;» αναρωτήθηκε.

 

Σχετικά με τη συμμετοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο «φεστιβάλ υπερηφάνειας» που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε : «Είναι Πανεπιστήμιο το ΑΠΘ ή Πανεπιζήμιο τελικά;»

 

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του μαύρου χρήματος στα ταμεία των κομμάτων τα οποία όπως υπογράμμισε: «Έχουν γίνει πλυντήρια με μπλε, κόκκινους και πράσινους κόκκους».

 

 

Πιο αναλυτικά η ομιλία του μεταξύ άλλων έχει ως εξής : 

 

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

 

Είμαι υποχρεωμένος να ξεκινήσω τη σημερινή μου ομιλία από μια συγκλονιστική επισήμανση που έκανε στην χθεσινή του έκθεση για τη νομισματική πολιτική του 2023 ο συνήθως ανάλγητος διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. Πρόκειται για μια διαπίστωση που πρέπει να μας κάνει να σκύβουμε το κεφάλι και να ντρεπόμαστε όλοι με πρώτους εσάς τους κυβερνώντες της ΝΔ οι οποίοι έχετε την ευθύνη διακυβέρνησης αυτής της χώρας. 

Και καμαρώνετε για τους ρυθμούς ανάπτυξης με τους οποίους «χορταίνει» ο λαός.

Ε λοιπόν δε χορταίνει! Αντιθέτως λες και βρισκόμαστε στα χρόνια της κατοχής υποσιτίζεται. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στην έκθεσή του ο κ. Στουρνάρας και διαβάζουμε στις σημερινές εφημερίδες η ακρίβεια αρρωσταίνει τους Έλληνες και τους στέλνει στα νοσοκομεία γιατί καταναλώνουν φθηνά προϊόντα σκουπίδια κατώτερης διατροφικής αξίας.

Ποιο συγκεκριμένα γράφει επί λέξει: «τα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα λόγω της ακρίβειας συχνά ωθούνται στην υποκατάσταση τροφίμων υψηλότερης διατροφικής αξίας από τρόφιμα κατώτερης διατροφικής αξίας, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας της διατροφής τους και ως εκ τούτου τη δημιουργία υγειονομικών κινδύνων για τα μέλη τους».

 

Θέλω να σας ρωτήσω αγαπητοί συνάδελφοι. Σε λίγες ημέρες η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μας καλέσει στους κήπους του προεδρικού Μεγάρου να μας δεξιωθεί και να μας τρατάρει για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Αλήθεια τι θα πάμε να γιορτάσουμε εκεί με τις σαμπάνιες και τα καναπεδάκια;

Μπορούμε εμείς οι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού να έχουμε ήσυχο ύπνο όταν μαθαίνουμε ότι χιλιάδες Έλληνες υποσιτίζονται για να μην πεινάσουν;

Ντροπή μας !

Είχα πει σε προηγούμενη ομιλία μου ότι η ακρίβεια συρρικνώνει την ελευθερία.

Δεν είχα όμως ποτέ φανταστεί ότι η ακρίβεια πληγώνει, ότι η ακρίβεια μελαγχολεί, ότι η ακρίβεια σκοτώνει. 

Έλεος πια με τα ευχολόγια. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Πρέπει η δικαιοσύνη να κυνηγά όσους κερδοσκοπούν αισχρά εις βάρος των ανήμπορων πολιτών αντί να τους ρίχνει στα μαλακά όπως συνέβη χθες με τη δικαστική απόφαση για την follie-follie. 

 

Είπα στην αρχή της ομιλίας μου κυρίες και κύριοι συνάδελφοι ότι ως πολιτικό σύστημα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι πάνω από αυτό το συγκλονιστικό πρόβλημα.

 

Υπάρχουν όμως και άλλα μεγάλα δημόσια προβλήματα της δημόσιας ζωής στα οποία το πολιτικό σύστημα πρέπει να έχει ορθό και όχι σκυφτό το κεφάλι.

 

Απαίτησε η Τουρκία να αφαιρεθεί η υπογραφή του Οικουμενικού Πατριάρχη από τα πρακτικά διεθνούς διάσκεψης για την Ουκρανία στην οποία παρέστη, το πέτυχε και εσείς σκύψατε το κεφάλι ! Δεν είπατε ΤΙΠΟΤΑ. 

 

Μας απείλησε ότι θα κάψουν τη βάση της Σούδας και τις βάσεις στην Κύπρο λόγω του Λιβάνου παραβιάζοντας τη διακήρυξη φιλίας και σεις πάλι δεν είπατε τίποτα, πάλι σκύψατε το κεφάλι !

Η πρόεδρος των Σκοπίων είπε κατάμουτρα στον Υπ. Εξωτερικών ότι θα αποκαλεί τη χώρα της Μακεδονία και εκείνος έφυγε σαν κύριος χωρίς να της πει μισή λέξη. Πάλι έσκυψε το κεφάλι.

Και το κορυφαίο όλων… χώρα η οποία κτυπά την πόρτα της Ε.Ε η Αλβανία κρατά έγκλειστο εκλεγμένο ευρωβουλευτή και αρνείται να του επιτρέψει να ορκιστεί στο αξίωμά του .

Και πάλι δεν κάνατε τίποτα!

 

Διερωτώμεθα έχει η κυβέρνησή σας μια στάλα εθνικής αξιοπρέπειας ή έχετε γίνει καρπαζοεισπράκτορες Βαλκανίων και πάσης Ανατολής;

Καταλαβαίνετε ότι με τη σιωπή σας εξευτελίζετε τη χώρα και έναν ολόκληρο λαό;

Δεν ήμασταν έτσι ποτέ εμείς οι Έλληνες ! 

 

Ο αφ’  υψηλού ελιτισμός σας και το υπεράνω ύφος σας με το σηκωμένο φρύδι, που δήθεν απαξιεί να απαντήσει στους επαρχιώτες των Βαλκανίων, θρέφει τους εις βάρος μας εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς των Τούρκων των Σκοπιανών και των Αλβανών.

 

Διαβάσαμε σήμερα στον τύπο και συμφωνούμε: Είπατε χθες στην κοινοβουλευτική σας ομάδα ότι λέτε "όχι" στη μικρή και φοβική ΝΔ. Βλέπουμε τι πέτυχε η μεγάλη και άφοβη!

«Επιστροφές καταστροφές» που λέει και το τραγούδι.

Αν δεν το έχετε καταλάβει κυρίες και κύριοι των κομμάτων της μεταπολίτευσης τα οικοδομήματά σας μοιάζουν με τα σπίτια των δυστυχών αγροτών μας στη Θεσσαλία μετά τον Daniel. Έχει βυθιστεί ο σκελετός τους με εξαίρεση τις σκεπές που μόλις φαίνονται μέσα στη λάσπη και τα νερά. Σε λίγο καιρό συνεχίζοντας με τα ίδια μυαλά δεν θα φαίνονται καθόλου.

Θα τα έχει καταπιεί η ετυμηγορία των Ελλήνων. Θα τα έχει βουλιάξει. 

 

Ευτυχώς για εμάς παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν εκκωφαντικά για όλους σας και για την κυβέρνηση και για την αντιπολίτευση, εσείς αλαζονικά αρνηθήκατε να παραλάβετε τα μηνύματα των Ελλήνων και όχι μόνο αυτό αλλά αρχίσατε να αλληλοκαρφώνεστε και μεταξύ σας ποιος αποδέχεται περισσότερο από τον άλλον μαύρο χρήμα από άνομα συμφέροντα! 

 

Με την αφορμή αυτή μάλιστα θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι στη δεκαετία του ’90 ο Ιταλός πολιτικός και μετέπειτα πρωθυπουργός Μπετίνο Κράξι κατήγγειλε τη διακίνηση μαύρου χρήματος στα πολιτικά κόμματα της χώρας του και η δικαιοσύνη τι έκανε; 

Του άσκησε ποινική δίωξη και του ζήτησε να κατονομάσει που διοχετεύεται το μαύρο χρήμα.

 


Περιμένουμε από την Ελληνική δικαιοσύνη να πράξει κάτι ανάλογο για όλους όσοι ομολογούν ανερυθρίαστα ότι τα κόμματά τους δέχονται μαύρο χρήμα .

 

Γονατίζετε τον Έλληνα φορολογούμενο με την παραμικρή αφορμή και κάνετε πως δεν ακούτε καταγγελίες ότι τα ταμεία των κομμάτων έχουν γίνει πλυντήρια, με μπλε πράσινους και κόκκινους κόκκους;»

 

 



https://www.youtube.com/watch?v=eb90MuZ3bxk

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply