Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

29.9.24 ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ»

  «Τα δύσκολο είναι πίσω μας.  Το δύσκολο ήταν να ξεφύγουμε από τα ψευτοδιλήμματα και τις μυλόπετρες του δικομματισμού. Τώρα που δεν υπάρχου...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » » ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΗ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ)
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Κύριε Μητσοτάκη, δεν ξέρω πώς να σας εκφράσω τα συναισθήματά μου!

    Σκέφτομαι πως αν σας είχα καθηγητή το 1958 στο Γυμνάσιο Κιλκίς, σίγουρα θα λέγατε πως πρέπει να πάω σε κάποιο ειδικό σχολείο με ειδικές ανάγκες, νοημοσύνης μια και θα πρέπει να έχω και σήμερα ακόμη χαμηλό IQ!

    Ειλικρινά και με όλη μου την αγάπη, θέλω να σας ρωτήσω: «Αυτά που είπατε στην Δυτική Μακεδονία και φυσικά τα λέτε σχεδόν σε όλες σας τις ομιλίες, τα σκεφτήκατε καθόλου, τα αναλύσατε, τα καταλάβατε, τα πιστεύετε ή τα μάθατε, όπως μαθαίναμε σαν παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου το ποίημά μας;  Ακόμη θυμάμαι το ποίημά μου το 1953 στην Δευτέρα Δημοτικού το «αεροπόρος θα γινώ στην γη να μη πατήσω………….» και φυσικά εκείνη την εποχή δεν νοιώθαμε και πολύ αυτά που λέγαμε!  Αλήθεια εσείς σε ποιο σημείο γνώσεως βρίσκεστε με αυτά που λέτε;

    Μήπως, αλήθεια, κ. Μητσοτάκη θυμάστε τι είπατε  στις 16 Ιουνίου του 2018; Πρόταση μομφής κατά της συμφωνίας των Πρεσπών!

    Τον Ιανουάριο του 2019, παραμονή ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών είπατε «θα κάνουμε ότι μπορούμε  για να αποτρέψουμε την κύρωση στο Κοινοβούλιο!» τονίσατε μάλιστα ότι «παραχωρείται η «Μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονες κάτι που συνιστά εγκατάλειψη μιάς εξωτερικής πολιτικής δεκαετιών για την Ελλάδα»

    Σήμερα κ. Μητσοτάκη με ποιόν είστε; Με τον Μητσοτάκη των πριν από τις εκλογές του 2019 ή με τον Πρωθυπουργό που ξέχασε τι έλεγε πριν από πέντε χρόνια;  Διότι ο Μητσοτάκης του 2019 πήρε ή καλύτερα έκλεψε τις ψήφους των Ελλήνων διότι τους υποσχεθήκατε κάτι για την Συμφωνία των Πρεσπών και εξ αιτίας εκείνης της συμφωνίας ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακύλησε στο 17%. Σήμερα βρίσκεστε να συμφωνείτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, μήπως πρέπει να ακολουθήσετε τον κ. Τσίπρα για την αναξιοπιστία σας;

    Και άντε να ξεχάσουμε την Συμφωνία των Πρεσπών. Μα αυτήν την επιστολή που στείλατε στην Φον Ντε Λάϊεν για την δήθεν ισοτιμία των αγαθών σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς επίσης και της ενέργειας;  Αλήθεια, εάν έχουμε ισοτιμία των αγαθών σε όλη την Ευρώπη, θα έχουμε και ισοτιμία μισθών; Δηλαδή εάν ένα αγαθό το αγοράζουμε στην Ελλάδα 10 ευρώ και στην Ολλανδία 10 ευρώ, θα έχουμε και εμείς αντί 800 ευρώ μισθό, 2.500 ευρώ;  Δηλαδή εμάς θα μας στοιχίζει τριπλάσια ακριβότερα από ότι στην Ολλανδία;

    Ρώτησα, εάν έχετε μελετήσει τα όσα λέτε στις πλατείες των διαφόρων πόλεων! Τώρα ρωτώ, μήπως νομίζετε πως υπάρχουν πολλοί που θα τους αξιολογούσατε με IQ κατώτερο του 10 όπως θα λέγατε ότι ήμουν και εγώ το 1953;

    Κύριε Μητσοτάκη, μας λέτε ότι «θέλετε να πέσει ο Μητσοτάκης» και μετά τι θα γίνει, θα χάσετε την σταθερότητα (στο χάος) , την ανάπτυξη (στο κατήφορο) κ.λ.π.  κ.λ.π. Ακούστε, θα κάνουμε ότι θα έκανε ένα ζευγάρι παντρεμένων που δεν συμφωνούν μεταξύ τους.  Θα χωρίζαμε και θα  ξεκινούσαμε μία ζωή χωρίς να εκμεταλλεύεται  ο ένας τον άλλον. Και στην προκειμένη περίπτωση θα γλιτώναμε από την εκμετάλλευση την οποίαν υφιστάμεθα από αυτό το Μητσοτακικό Κράτος. Αυτό το άδικο, το αλαζονικό, το αντεθνικό, το αντιοικογενειακό, το αντιθρησκευτικό, το παρανοϊκό κράτος. Ελπίζοντας πως μετά από αυτό, εάν συνεχιστεί με οποιονδήποτε αυτή η εχθρική προς την Ελλάδα πολιτική, ίσως αναλάβει το Έθνος, οι πολίτες της, βάση του άρθρου 120 του Συντάγματος!

    Κύριε Μητσοτάκη, δεν χρειάζεται να ευτελίζετε  τόσο την προσωπικότητά σας, όσο και τους Έλληνες «πουλώντας» φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

    Εύχομαι ο λαός να σας κρίνει δίκαια βάση των όσων κάνατε τα πέντε τελευταία χρόνια για το Έθνος μας και όχι βάση των όσων λέτε ή υπόσχεστε.

    ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

    Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

    Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»  1979-1980

    Συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  ¨ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

    Δημιουρός της “gnomi web tv  «kilkiswebtv” και  «kilkiswebnews.press»

    Ραδιοφωνικός παραγωγός  στο «εναλλακτικό ραδιόφωνο» 1989 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Ράδιο Σύνορα» του Θεόφιλου Μασμανίδη.

    Ο μοναδικός  (πρώην)  Διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΝΑΤΟ και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από το Ν. Κιλκίς.

    Ο μόνος δημοσιογράφος με τις περισσότερες αποκλειστικές συνεντεύξεις με αρχηγούς κομμάτων, υποψηφίων Ευρωβουλευτών, εκλεγμένων Ευρωβουλευτών, Υπουργών Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, Υφυπουργών, βουλευτών και πολιτικών μη Κιλκισιωτών, καθηγητές πανεπιστημίων, μεγάλοι αθλητές, συγγραφείς που τα βιβλία τους έγιναν  μπεστ σέλερ. Πολλούς γνωστούς τραγουδιστές, ηθοποιούς, καθηγητές Πανεπιστημίων, καθηγητές δημοσιογραφίας και  δημοσιογράφους παγκοσμίως γνωστούς, καθώς και ζωγράφους.

    Επίσης στρατηγοί, στρατάρχης, Μητροπολίτες, ηγούμενοι κ.λ.π.  Και φυσικά πρόσωπα της Κιλκισιώτικης κοινωνικής,  πολιτικής, αθλητικής, επιστημονικής ζωής.

    «Όταν σωπαίνεις, εκεί που πρέπει να μιλήσεις, τότε και τον Θεό θα τον κάνεις εχθρό σου και τον αδελφό σου θα βλάψεις.» - Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

     

    Γαλ. Δ΄16 «Ώστε εχθρός υμών γέγονα αληθεύων υμίν»

    ΕΡΜΗΝΕΙΑ: «Ώστε τώρα έγινα εχθρός σας, επειδή σας λέω την αλήθεια;»

    ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: Θα λέμε την αλήθεια χωρίς καμία προσπάθεια να συμβιβαστούμε με την σκέψη των πολλών ή ακόμη και των ισχυρών. Όσο δε στα θέματα ηθικής και ειλικρίνειας, θα λέμε το σωστό και το πρέπον.

    Δεν πρέπει να παλεύεις με γουρούνια, διότι και σε κυλούν στην λάσπη και αυτοί θα το ευχαριστηθούν.

    ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: «Ο Εθνικισμός είναι μορφή της ενέργειας. Η ενέργειά μου με κάνει Εθνικιστή»

    ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    Διαιτητής ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής, πρώτος στις εξετάσεις το 1983.

    Διακεκριμένος manager  της ασφαλιστικής εταιρίας Nationale Nederlanden,

    Επιβλέπων Μηχανικός των Δημοτικών σχολείων Πολυκάστρου, 4ου και 2ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς.  Των Γυμνασίων Πολυκάστρου και Βαπτιστή. Των Λυκείων 2ου Κιλκίς, Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς, ΤΕΛ Αξιούπολης και Γενικού Λυκείου Πολυκάστρου.

    Τέλος έργα οδοποιϊας, ύδρευσης, αποχέτευσης και μικρά τεχνικά έργα στην Δ.Τ.Υ. Ν. Κιλκίς και  ΤΥΔΚ Ν. Κιλκίς, από τις 16 Απριλιου του 1973 έως 16/4/2008.

    Εκτός Δημοσίου: Εργοταξιάρχης "Ανακαίνισης ενός αεροδιαδρόμου του αερολιμένα του Ελληνικού" 1972-73

    Εργοταξιάρχης "Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Καστοριάς" από  όρος Βίτσι (Βυσινιά - Οξυά)

    Εργοταξιάρχης 'Ασφαλτόστρωση δρόμου προς Παναγία Σουμελά και ασφαλτόστρωση οδών εντός της πόλεως της Βέρροιας.

    Τεχνικός Σύμβουλος εκτέλεσης των στρατιωτικών κατοικιών στο Πρωτοκκλήσι Σουφλίου Έβρου  1989.

     


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply