Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » » ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

 


Με απόφαση του Υπουργού Υγείας παύουν να αποζημιώνονται για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ δύο ισχυρά παυσίπονα.

Η απένταξη του Lonarid-N tb και του Lonalgal tb από τον Κατάλογο των Αποζημιούμενων Φαρμάκων συνεπάγεται την πλήρη οικονομική επιβάρυνση των ασθενών που τα χρειάζονται.

Πρόκειται για παυσίπονα που χορηγούνται σε ασθενείς με έντονο πόνο, ο οποίος δεν αντιμετωπίζεται με κοινά αναλγητικά. Άρα αφορούν φάρμακα απολύτως απαραίτητα για χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές και επίπονες ασθένειες, όπως οι διάφορες μορφές καρκίνου.

Ο βίαιος τρόπος με τον οποίο αποκόπτονται ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες από ευνοϊκές ιατροφαρμακευτικές καλύψεις, επιβεβαιώνει την αδιαφορία της Κυβέρνησης για τον ανθρώπινο πόνο. Στο πρόσωπο του ανάλγητου Υπουργού Υγείας η συρρίκνωση του παροχικού συστήματος Υγείας βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή.

 

Πέτρος Μ. Παππάς

Βουλευτής Κιλκίς, 

Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας | ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply