Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


    Αγαπητά μου παιδιά,

       Χριστός Ανέστη!

       Ετοιμάζεστε σε λίγες ημέρες να δώσετε τις εξετάσεις σας για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία.

       Ως πνευματικός σας πατέρας και ως μεγαλύτερος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να έχετε ηρεμία στην ψυχή σας και αισιοδοξία για το μέλλον σας. Οι εξετάσεις αυτές δεν είναι οι μοναδικές τις  οποίες θα δώσετε στη ζωή σας. Καθημερινά δίνουμε εξετάσεις στη ζωή. Οι εξετάσεις αυτές τις οποίες θα δώσετε δεν είναι οι καθοριστικές του μέλλοντός σας, γι’ αυτόν τον λόγο σας παρακαλώ να κάνετε την προσευχή σας στον Θεό με ελπίδα και να στηριχτείτε στις γνώσεις τις οποίες αποκτήσατε το χρονικό διάστημα των μαθημάτων σας.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο, με νηφαλιότητα και με αυτοσυγκέντρωση θα αποδώσουν καρπούς οι κόποι των έργων σας.

       Εύχομαι και προσεύχομαι για εσάς, για τους γονείς σας και για τους καθηγητές σας. Σας προσκαλώ όλους στην Ιερά Παράκληση υπέρ Υγείας και Φωτισμού των διαγωνιζόμενων μαθητών μας που θα τελεστεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στις 8:00 μ.μ. στους Ιερούς μας Ναούς.

Καλή Επιτυχία!

Με αναστάσιμες πατρικές ευχές

Ο Μητροπολίτης

 

† Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply