Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

28.9.24 ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ…

  Του Κώστα Πρώιμου Οι αυριανές επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Τρίπολη, τιμούν την ημέρα της άλωσης της πρωτεύουσας του Μωρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Στην εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκε στην Ευκαρπία παρέστη χθες ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

    Χρέος όλων είναι η κοινή μας συστράτευση για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου αλλά και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και της Θράκης που εξοντώθηκαν συστηματικά από τους Νεότουρκους και τους Κεμαλιστές πριν από έναν και πλέον αιώνα ώστε να δικαιωθεί η αιματηρή θυσία τους επισήμανε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κιλκίς ενώ συνεχάρη τη Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’το Λαβάς’’, διοργανώτρια αρχή της εκδήλωσης και τη νέα γενιά γιατί αντιμετωπίζουν με σεβασμό την ιστορική μνήμη και  συνεχίζουν να αναδεικνύουν το ζωηφόρο πνεύμα και τις παραδόσεις του Πόντου. 

    Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Θεμιστοκλής Κοσμίδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα τουριστικής πολιτικής Αναστάσιος Καζαντζίδης και ο Κοινοτάρχης της Δημοτικής Κοινότητας Ευκαρπίας Μάριος Συμπιλίδης.

    Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η ιστορικός Ελένη Ευθυμιάδου.  




    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply