Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

28.9.24 ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ…

  Του Κώστα Πρώιμου Οι αυριανές επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Τρίπολη, τιμούν την ημέρα της άλωσης της πρωτεύουσας του Μωρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙΛΚΙΣ.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


    Συνάντηση με τη Διοίκηση και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Πέτρος Παππάς, εν όψει της κλιμάκωσης της αντιπυρικής περιόδου.

     

    Συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου αλλά και της υπηρεσίας τους.

    Συγκεκριμένα:

    Η μείωση της προβλεπόμενης δύναμης οδήγησε στην υποστελέχωση της υπηρεσίας. Οι λίγοι άνθρωποι που διατίθενται για τις  καθημερινές βάρδιες, οι πολλές ημέρες επιφυλακής του προσωπικού, οι αναστολές αδειών και η σχεδόν ανύπαρκτη αποζημίωση των εκτός έδρας υπηρεσιών των πυροσβεστών, είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πυροσβεστική υπηρεσία του Κιλκίς.

     

    Σε έναν ακριτικό νόμο, όπως το Κιλκίς, με αυξανόμενη ξηρασία, δεν έχει διατεθεί φέτος ούτε ένας εποχικός πυροσβέστης, ενώ από το 2017 η υπηρεσία δεν έχει ενισχυθεί με νέο μόνιμο προσωπικό, προερχόμενο από την σχολή.

     

    Ο κ. Παππάς, δεσμεύτηκε να είναι δίπλα στα δίκαια αιτήματα του πυροσβεστικού σώματος και των πυροσβεστών του Κιλκίς, ειδικά σε ένα καλοκαίρι που προβλέπεται δύσκολο.



     

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply