Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

27.9.24 Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

  Την Τετάρτη   θα βρίσκεται στο Κιλκίς   (Πολύκαστρο και Κιλκίς) ο  Νίκος Ανδρουλάκης,  γιά την προεκλογική του περιοδεία ενόψει των αρχαιρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » Π. ΠΑΠΠΑΣ: ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Άρθρο του Βουλευτή Κιλκίς και Αν. Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Πέτρου Παππά, φιλοξενεί η ιστοσελίδα The Opinion.
    Ο κ. Παππάς περιγράφει την δύσκολη πραγματικότητα στην οποία έχει οδηγήσει την ελληνική κοινωνία, η κυβέρνηση της ΝΔ, εστιάζοντας, μεταξύ άλλων, στην κακή διαχείριση της πανδημίας, τις υποκλοπές, το έγκλημα των Τεμπών, την ακρίβεια και το πρόβλημα στέγασης.
    Στον αντίποδα, τονίζει ότι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογή του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και τις εξελίξεις εσωτερικά του κόμματος, είναι μια σύγχρονη πρόταση που επιχειρεί  με νέους όρους, να εκφράσει μεγάλες κοινωνικές ομάδες και να ανταποκριθεί με ρεαλισμό στις ανάγκες της κοινωνίας.
    Ταυτόχρονα στην συνέντευξη επισημαίνεται ότι τα δυσβάσταχτα προβλήματα της κοινωνίας έχουν οδηγήσει σε ραγδαία άνοδο της Ακροδεξιάς, μέσα από κόμματα με επικίνδυνη μεσαιωνική ρητορική που δεν αντέχει στην κοινή λογική.
    Τέλος, για τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, ο κ. Παππάς, τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την ιδεολογική του ενότητα και τον πολιτικό του στόχο, ενώ το ΚΚΕ παραμένει εγκλωβισμένο σε ένα δογματικό, ανεφάρμοστο πολιτικό λόγο.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply