Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και είχαν μια πολύ παραγωγική συνεργασία για θέματα κοινωνικής πολιτικής και οικογενειακής μέριμνας.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε την κυρία Κεφάλα για την ασκούμενη κοινωνική πολιτική του Δήμου στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, οι οποίες εξυπηρετούνται από τις δέκα δομές του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ και από το Κέντρο Κοινότητας Κιλκίς, σημειώνοντας ότι στον γενικότερο κοινωνικό προσανατολισμό του Δήμου είναι εμφανής

η στήριξη της μέσης οικογένειας και τούτο αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στην οριζόντια μείωση των ανταποδοτικών τελών, στις δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες προσχολικής φροντίδας και φύλαξης και στην κατάργηση των τροφείων στους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς  Αναφορά έγινε και στη λειτουργία του ΚΔΑΠ-ΜεΑ, για τα στελέχη του οποίου σχεδιάζεται από τον Δήμο μέσα στο καλοκαίρι η συμμετοχή τους σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα σε ειδικές εγκαταστάσεις κατασκήνωσης.

Η κυρία Κεφάλα από την πλευρά της εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη στιβαρή κοινωνική πολιτική του Δήμου και κατέγραψε με ιδιαίτερη προσοχή το αίτημα που διετύπωσε ο Δήμαρχος σχετικά με την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας προκειμένου να δίδεται η δυνατότητα στους ΟΤΑ να ενισχύουν οικονομικά τις γεννήσεις των παιδιών σε μια προσπάθεια ανάσχεσης της δημογραφικής γήρανσης.

Την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η οποία επισκέπτεται σήμερα την περιοχή μας ως επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου για τις ευρωεκλογές, συνόδευαν

ο βουλευτής Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου και κομματικά στελέχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Θεοδωρίδης, Αικατερίνη Γιαννακούλα Ζιούτα, Γιώργος Μπαλάσκας,  και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ατόμων με Αναπηρία  Νίκος Αβραμίδης.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφθηκε στη συνέχεια τις υπηρεσίες της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και το ΚΔΑΠ ΜεΑ.   













About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply