Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

28.9.24 ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ…

  Του Κώστα Πρώιμου Οι αυριανές επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Τρίπολη, τιμούν την ημέρα της άλωσης της πρωτεύουσας του Μωρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 25/5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     



    Η Ένωση Συλλόγων Γονέων  Μαθητών Καλαμαριάς μαζί με το Συντονιστικό των ΕΕΕΕΚ Θεσ/νίκης και η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την ευρεία σύσκεψη που συμμετείχε στις 16/5 με άλλους φορείς εργαζομένων, γονέων και ανθρώπων με Αναπηρία, 

    σας καλούμε σε κινητοποίηση στις 25/5 στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης στις 11:00 πμ να διαδηλώσουμε όλοι μαζί για την  κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ειδική Αγωγή !

    Συνυπογράφει το παρακάτω το ψήφισμα - κάλεσμα που προέκυψε κατά την συζήτηση στη σύσκεψη και συνυπογράφεται από φορείς ΑμεΑ, συλλόγους γονέων, το συντονιστικό των ΕΕΕΕΚ και λοιπούς φορείς της ειδικής Αγωγής και Πρόνοιας.

    Σας καλούμε να στηρίξετε την κινητοποίηση με αποφάσεις και με την ενημέρωση και παρουσία των μελών σας και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων γενικής και ειδικής αγωγής.


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply