Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΠΈΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΊΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ!

Δεν νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια για έναν άνθρωπο ο οποίος επί πέντε χρόνια ήταν απέναντι στην Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία και σήμερα να απαγορεύει κάποιους άλλους να την προτάσσουν! Δεν μπορεί ένας αφορισμένος από πρώην Μητροπολίτη, να μιλάει για Θρησκεία χωρίς να έχει μετανοήσει!  Εάν ο κ. Λιάπης ή Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θέλει να τον ψηφίσει, ας το κάνει χωρίς καμπανοκρουσίες, έτσι ώστε να μην φανεί ότι στέκεται απέναντι στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου και φυσικά ολόκληρου του Ορθόδοξου ποιμνίου της εκκλησίας

Όσο για την πρόοδο που θέλει να συνεχίσει ο κ. Μητσοτάκης, τον απαντάμε πως αυτά που ψήφισε, ιδιαίτερα το τελευταίο τρίμην ο, όχι μόνον δεν είναι πρόοδος, αλλά τέλμα στην πρόοδο της κοινωνίας, τέλμα στην αξίες της οικογένειας, τέλμα και εναντίον του Έθνους μας, λόγω της υπογεννητικότητας.

Κατλάβετέ το κ. Μητσοτάκη, αυτά μπορεί να είναι πρόοδος για τα «αφεντικά σας» αλλά είναι οπισθοδρόμιση για την Πατρίδα μας, για το Έθνος μας, για την Ιστορία μας και για την αξιοπρέπειά μας.

Ούτε την πρόοδο σας θέλουμε, ούτε την ανορθόδοξη Πίστη σας, ούτε και εσάς προσωπικά. Αμέτε στο καλό και μακρυά τα χέρια σας από την Ελλάδα! 




 https://www.youtube.com/watch?v=r-Xy8O61gKE

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply