Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, που με στηρίξατε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το 2015 όταν και εκλέχθηκα βουλευτής και παραμείνατε πιστοί στις εκλογές του 2019, στις οποίες  ο Νομός Κιλκίς έδωσε από τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, οι μεθοδεύσεις εναντίων μας, δεν επέτρεψαν  την είσοδο μας στην βουλή. Θα ήθελα όμως να σας ευχαριστήσω για το συνεχές σας ενδιαφέρον το οποίο εκφράζεται καθημερινά. Δέχομαι ερωτήματα σχετικά με το τι θα πράξω στις εκλογές της Κυριακής και κυρίως από την νεολαία, γεγονός που μου δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.

Τα πράγματα είναι απλά. Η Νέα Δημοκρατία με την απαγόρευση που επέβαλε, στερεί το δικαίωμα στο κόμμα μου να κατέβει στις εκλογές αλλά και σε εμένα τον ίδιο να είμαι υποψήφιος σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα!

Το εκλογικό σύστημα είναι έτσι φτιαγμένο που ό,τι και να ψηφίσεις ή δεν ψηφίσεις βοηθάει τα δυο πρώτα κόμματα  εφόσον δεν υπάρχει το κόμμα που επιθυμείς να εισέλθει στην βουλή.

Το κόμμα στο οποίο πιστεύω και δεν με έχει απογοητεύσει είναι απαγορευμένο σε μια αντισυνταγματική περίοδο της Ελληνικής Δημοκρατίας, που κάνει ακόμα και τον Ερντογάν να ζηλεύει, μιας και εκείνος είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους στις κάλπες και όχι να τους κλείσει στην φυλακή για κάτι που διέπραξε ένας ψηφοφόρος τους.  

Ιδεολογικές διαφορές στα κόμματα δεν υπάρχουν, ο νεοφιλελευθερισμός, ο δικαιωματισμός και ο στυγνός καπιταλισμός έχουν επικρατήσει απέναντι στο Άνθρωπο και την Κοινωνική δικαιοσύνη.

Ως εκ τούτου, δεν θα ψηφίσω ΚΑΝΕΝΑΝ που αποδέχτηκε την αντισυνταγματική απαγόρευση της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.
Δεν θα ψηφίσω κανέναν που υπέγραψε ή ανέχεται τα αντισυνταγματικά μέτρα που εφαρμόστηκαν με αφορμή τα Μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων.
Φυσικά, ΔΕΝ θα ψηφίσω κανέναν που υπέγραψε ή αποδέχτηκε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ακύρωσε, όπως είχε υποσχεθεί στα συλλαλητήρια, η Νέα Δημοκρατία.

Δεν θα ψηφίσω, μέχρι να υπάρξει ξανά ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής!

chatzisavvas.net

--

Χατζησάββας Χρήστος

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

τ.βουλευτής Κιλκίς


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply