Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια, ύστερα από την χθεσινή μου παρουσία λέγοντας για τις τυχών πιθανότητες νοθείας των Εθνικών εκλογών στον Ν. Κιλκίς και ιδιαίτερα στον Δήμο Παιονίας όπου εκεί  η κατακραυγή εναντίον του Υπουργού Γ. Γεωργαντά, λόγω της απραξίας του για την ΠΑΘΕ, ΠΟΥ όπως λένε, τους Παίονες τους υπολογίζει για αριθμούς και  παράπλευρες απώλειες του επαρχιακού δρόμου που είναι κατ’ όνομα αυτοκινητόδρομος.

Στο Δήμο Κιλκίς που η απραξία και οι υποσχέσεις, έφεραν «ξηρασία» όπως είπε στην ομιλία της η άλλη υποψήφια κ. Πάκα Καλλισθένη.  Βέβαια αυτές οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις είναι και το εφαλτήριο της κ. Πάκα.

Η συνέχεια των σχολίων στο βίντεο που ακολουθεί.


https://www.youtube.com/watch?v=3L_ZoqTZIX0

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973

Πρώην Συντάκτης της εφημερίδος ΜΑΧΗΤΗΣ (1980)

Πρώην συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»  «ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ - ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Ραδιοφωνικός παραγωγός στο εναλλακτικό ραδιόφωνο Κιλκίς (1989) Και Ραδιοφωνικός παραγωγός στο «ΡΑΔΙΟ ΣΥΝΟΡΑ» του Θεόφιλου Μασμανίδη.

Τέλος,  δημιουργός της «Γνώμης web tv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply