Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Ν. ΚΙΛΚΙΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δεν έχω κανέναν σκοπό να επηρεάσω κανέναν, απλά μιλάω από καρδιάς και όχι με σημειώσεις και σκοπιμότητα.  Δεν με είδατε και δεν πρόκειται να με δείτε σε πολιτικά γραφεία υποψηφίων, ούτε με υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ο λόγος μου ότι προσπαθώ να κατευθύνω την ψήφο σας προς κάποιον πολιτικό.  ΟΧΙ.  Σας βεβαιώ με την πολύ μεγάλη μου πείρα, την απογοήτευση,  τις υποσχέσεις, την στήριξη επί μία οκταετία σε ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο δεν φάνηκε μόνον αγνώμων αλλά και εκδικητικός απέναντι στην οικογένειά μου και σε εμένα προσωπικά, έχασε την εμπιστοσύνη μου από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς!

Σκεφτόμενος όμως, την πριν από 33 χρόνια σύσταση της μάνας μου και αυτήν την φορά θα της κάνω το «κέφι» ψηφίζοντας Ν.Δ. έχοντας πάντα κατά νουν τις αξίες τις οποίες μάθαμε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.  Μήπως και μπορούν να περισωθούν κάποιες με έναν άλλο βουλευτή.

Ξέρω πολλοί ψηφοφόροι θα αρνηθούν να πάρουν αποστάσεις από αυτούς που οικειοποιήθηκαν   την ψήφο τους, μόνον για την προσωπική τους προβολή και όφελος, ξεπουλώντας  τις αξίες τους.

Όπως και να έχει η Ν.Δ. εκπροσωπούσε για πολλά χρόνια ένα τμήμα της αστικής και αγροτικής τάξης της χώρας, έχοντας παράλληλα υψηλή διεισδυτικότητα  στον χώρο των ανθρώπων που φορούν το ΕΘΝΟΣΗΜΟ και στον ΚΛΗΡΟ.  Ότι ακριβώς δεν έκανε ο Κιλκισιώτης Βουλευτής και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιος Γεωργαντάς. Τίποτε για τους αγρότες  που να βλέπουν με ελπίδες το μέλλον των παιδιών τους και των εγγονιών τους!  Σιωπή ασυρμάτου για τις πρέσπες, το Έθνος και τον Πατριωτισμό!  ΤΙΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΕ!

Ψηφίζοντας το ΤΙΠΟΤΕ είναι σαν να ζητάς λύση σε ένα θέμα χρησιμοποιώντας για 3η συνεχή φορά  την ίδια λύση, το ίδιο πρόσωπο με της λάθος λύσεις.  Η εγκληματική στασιμότητα  και σε πολλές περιπτώσεις, η απουσία ικανού εκπροσώπου του Ν. Κιλκίς, έφεραν τον Νομό μας στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θέση Πανελλαδικά.

Δείτε το βίντεο, προειδοποιώντας σας, που όσο προχωράει η παρουσίασή μου τόσο πιο πολύ γίνεται ενδιαφέρουσα.  Πρώτα φορά θα σας προτείνω να δείτε βίντεό μου μέχρι το τέλος.  Καλή θέαση.


https://www.youtube.com/watch?v=CI9rR4CLMwE

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»  1979-1980

Συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  ¨ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Δημιουρός της “gnomi web tv «kilkiswebtv” και  «kilkiswebnews»

Ραδιοφωνικός παραγωγός  στο «εναλλακτικό ραδιόφωνο» 1989 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Ράδιο Σύνορα» του Θεόφιλου Μασμανίδη.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply