Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Κύριε Γεωργαντά, διαβάζοντας το άρθρο του Δημοσιογράφου και συγγραφέα Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα «δημοκρατία» ένοιωσα την ανάγκη να επανέλθω στο θέμα που είχε πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Ύπαιθρος ΧΩΡΑ»  για τις απευθείας αναθέσεις  που είχε και το Υπουργείο σας.

Διαβάστε τι γράφει ο κ. Κοττάκης  στην σελίδα επτά και στην στήλη 4 «Σχεδόν σε όλα τα Υπουργεία, με εξαίρεση δύο τρία, την εξουσία την ασκούσαν, τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, όχι οι διακοσμητικοί Υπουργοί, αλλά οι Υφυπουργοί και οι γενικοί γραμματείς, εμπιστοσύνης του Μαξίμου.

Όλη η πολιτική αγορά ξέρει ποιος ήταν ο πραγματικός υπουργός στο υπουργείο Υγείας τα τελευταία χρόνια. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Όλη η αγορά ξέρει ποιος ήταν ο πραγματικός υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ και η Γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Όλη η αγορά ξέρει με ποιο πρόσωπο έπρεπε να συνομιλεί στο Υπουργείο Μεταφορών για τις μεγάλες συμβάσεις, με τον πανίσχυρο Υφυπουργό.

Τα παραδείγματα είναι ενδεικτικά και δεν αφορούν τα πρόσωπα, διότι το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά οι νοοτροπίες.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη μου, σκέφτηκα μήπως και εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία των Υπουργών,  που ουσιαστικά είναι απλά διακοσμητικοί Υπουργοί, οπότε οι κατηγορίες που εξαπέλυσε η εφημερίδα «Ύπαιθρος ΧΩΡΑ» γιά απευθείας αναθέσεις, δεν έχετε καμία ευθύνη, μια και για το υπουργείο σας ευθύνεται κάποιος Υφυπουργός ή Γ.Γ. του Υπουργείου σας.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε οι ευθύνες βαρύνουν  το πρόσωπο εκείνο που έχει την πραγματική ευθύνη του Υπουργείου σας. Δεν σας κρύβω εμείς προσωπικά δεν πιστεύουμε ότι είστε διακοσμητικός υπουργός αλλά  ο κύριος υπεύθυνος του Υπουργείου σας και δεν σας «καπελώνει» κανείς άλλος.

Πιστεύοντας πως εσείς είστε ο κυβερνήτης του Υπουργείου σας, έχουμε να σας κάνουμε μία ερώτηση, στην οποίαν είναι απαραίτητο να απαντήσετε στους ψηφοφόρους σας, διότι θέλουμε να πιστεύουμε πως είστε άνθρωπος με περίσσια αξιοπρέπεια.

Η  Σοφία Νικολάου γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής ήταν υποψήφια με την Ν.Δ. Επειδή όμως την καταλογίζουν ευθύνες για απ’ ευθείας αναθέσεις ύψους 2.000.00 ευρώ απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Την Παρασκευή η εφημερίδα «Υπαίθριος ΧΩΡΑ» Σας καταλογίζει ευθύνες  ύψους  1.500.000 ΕΥΡΏ. Θα είστε υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές;

Δεν μου αρέσει να είμαι μάντης κακών, προτιμώ να είμαι κακός μάντης.

 

https://www.youtube.com/watch?v=dw1Zry8h1vQ


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply