Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Γ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ 23 3 23
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Τα όσα θα διαβάσετε και θα ακούσετε παρακάτω είναι φήμες από τους ίδιους εκείνους που διέδιδαν ότι ο κ. Κιλτίδης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019,  διότι τον «καθάρισε» ο επιλεγόμενος «φονιάς των πολιτικών!»

Αυτές τις ημέρες διαδίδουν και πάλι πως ο κ. Γεωργαντάς (όχι ο φονιάς των πολιτικών!) θα επιδιώξει να μην είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο κ. Κιλτίδης, διότι τα κρυφά γκάλοπ δίνουν προβάδισμα πάνω από 2 000 ψήφους στον κ. Κιλτίδη! Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε σαν σκέψη για τον κ. Γεωργαντά να μη θέλει την νίκη της παράταξης αυτής υπό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τα διαδιδόμενα από τα συνήθη παπαγαλάκια, θα πάρουν την απάντησή τους όταν δούνε στο ψηφοδέλτιο και τον κ. Γεωργαντά μαζί με τον κ. Κιλτίδη.

Την βεβαιότητα αυτήν την εκφράζω διότι γνωρίζω μυστικές συζητήσεις που γίνονται στα κεντρικά γραφεία για τις δεύτερες εκλογές όπου εκεί μπορεί να έχουμε, λόγω του εκλογικού νόμου, δύο βουλευτές, οπότε ο κ. Γεωργαντάς έτσι, θα είναι και πάλι βουλευτής μετά την δεύτερες εκλογές.

Νεότερα εντός της προσεχούς εβδομάδος.



https://www.youtube.com/watch?v=5r-mjJCsNmQ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply