Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Γ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ; 20 3 23
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Παρακολουθώντας την Κυριακάτικη εφημερίδα «δημοκρατία» διαπιστώνω πως η βαθμολογία σας ως υπουργός, με άριστα το 10 είναι μεταξύ 1 και δύο εκτός από μία φορά τον τελευταίο μήνα που η βαθμολογία ήταν με 3.

«Ήταν εκείνη την εβδομάδα που  βομβαρδίζατε καθημερινά με δελτία Τύπου για καταβολή αποζημιώσεων σε παραγωγούς. Φαίνεται όμως πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Σύλλογοι αγροτών από πολλές περιοχές της χώρας επισημαίνουν είτε ότι δεν έχουν λάβει χρήματα, είτε ότι εισέπραξαν πολύ λιγότερα από αυτά που δικαιούνται.

Κάποιοι μάλιστα μιλούν για ασυνέπεια και μαγείρεμα στις αποζημιώσεις για τις ζημιές από βροχοπτώσεις του Καλοκαιριού»

Βέβαια εμάς τους Κιλκισιώτες δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση για την ασυνέπεια και το μαγείρεμα, που λένε οι αγρότες. Εντύπωση θα μας έκανε εάν ήσασταν συνεπής!

Βλέπετε, μετά την  εφημερίδα Ύπαιθρος ΧΩΡΑ που έγραψε την προηγούμενη Παρασκευή, για απευθείας αναθέσεις 1.500.000 ευρώ, τώρα οι γεωργοί μιλάνε και για μαγείρεμα!

Μήπως μπορείτε να μας πείτε τι προσφέρατε σαν Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ιδιαίτερα στο Ν. Κιλκίς;

Μήπως η μηδενική σας προσφορά στο Κιλκίς και τα όσα σας προσάπτουν οι Σύλλογοι αγροτών περί μαγειρέματος, η «Ύπαιθρος ΧΩΡΑ» και η «Πολιτική σας ξηρασία» στον Νομό Κιλκίς, είναι καιρός να αποσυρθείτε πριν διασυρθείτε στις εκλογές;

Αποχωρήστε με αξιοπρέπεια και μη περιμένετε την ατιμωτική σας απομάκρυνση από την Πολιτική από του Κιλκισιώτες!



 https://www.youtube.com/watch?v=AIm9WFEW8-U

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply