Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΌΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΔΎΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεν πίστευα πως ο Πρωθυπουργός θα με δικαίωνε για τα όσα έγραφα πριν από δύο χρόνια για την Νέα Δημοκρατία.  Ποιο συγκεκριμένα έγραφα πως «η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την γνήσια Νέα Δημοκρατία που ξέραμε και πως υπάρχουν πολίτες που θέλουν την ανασύσταση της παλαιάς – γνήσιας Νέας Δημοκρατίας. Πως το πραγματικό κόμμα της Ν.Δ. δεν βρίσκεται μέσα στο κοινοβούλιο και θεωρούν τους εαυτούς τους ως άστεγους πολιτικά»

Και να που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται μετά από δύο χρόνια να διαβεβαιώσει τα όσα έλεγα τότε! Έρχεται να διαψεύσει τους τότε επικριτές μου διότι όπως έλεγαν «υπερβάλλει και ψεύδεται» ο Θεόφιλος!  Πιστεύω, πως  και εγώ ακόμη καθυστέρησα να καταλάβω ότι αυτή η «Νέα Χαοτική  Σημιτομητσοτάκειος Δημοκρατία » αφού  έστριψε το τιμόνι προς τα αριστερά, τώρα  πάσχει και από ισχυρή κουκουεδοφοβία!

Διαβάστε τι είπε πριν λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης: «Η  Νέα Δημοκρατία άλλαξε εικόνα, δεν έχει καμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία των προηγούμενων δεκαετιών!»

Πράγματι η Ν.Δ. έγινε αγνώριστη. Ιδεολογικά αγνώριστη!  Από ότι φαίνεται ο Κυριάκος με την συμπεριφορά του, θα κάνει αγνώριστη την Ν.Δ και σε ποσοστά  στις προσεχείς εκλογές. Για κάποιους θα είναι τραγωδία  και υπεύθυνος θα είναι μόνον αυτός!

Από την άλλην, θα μπορούσε να θεωρηθεί προσβολή προς τους πριν από αυτόν αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας! Προσβολή προς τον πατέρα του, προς τον Μιλτιάδη Έβερτ, προς τον Κώστα Καραμανλή, προς τον Σαμαρά!

Επί τη ευκαιρία, πρέπει να λάβει ακόμη πιο σοβαρά την απρέπεια προς τον τέως Βασιλέα Κωνσταντίνο Β΄, να λάβει σοβαρά υπόψη του τις διαγραφές Νεοδημοκρατών που τους έκανε να «ζουν εξόριστοι στον τόπο τους». Να λάβει σοβαρά τις επιθέσεις κατά κομμάτων, είτε εναντίον των γραφείων τους, είτε εναντίον ολόκληρου του κόμματος!  Κανείς δεν θα φταίει για την τραγωδία που θα έρθει εξαιτίας των παράνομων  και μικροπολιτικών αποφάσεών του! Κανείς Νεοδημοκράτης δεν θα φταίει όταν δεν θα ξεπεράσει τον πήχη του 25% στις προσεχείς εκλογές.

Κύριε Μητσοτάκη, «είναι ασταθές το πολιτικό έδαφος επί του οποίου πατάς αυτήν την στιγμή από τα πολλά λάθη σου» και σου τα λέει κάποιος που διώχθηκε για τις πολιτικές του θέσεις για την Ν.Δ από το ΠΑΣΟΚ!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΌ ΤΟ 1973



 https://www.youtube.com/watch?v=VytpPMfrfzw





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply