Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Κ.ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ ΣΕ Θ.ΠΛΕΥΡΗ: «ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ COVID ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

«Αυτό που κάνατε είναι ιατρικό έγκλημα - Πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη»

Απάντηση έδωσε ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ο οποίος είπε πως αν κάποιος υποστεί έμφραγμα ή εγκεφαλικό & τύχει να είναι θετικός στον Covid δεν πηγαίνει στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, αλλά «βάσει πρωτοκόλλου θα μπει σε μονάδα κορωνοϊού»!

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός με ανάρτηση του στο twitter πρόκειται για «ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε ερευνήσει επειγόντως η Δικαιοσύνη. Η μονάδα εγκεφαλικών ελαττώνει την θνησιμότητα κατά 50-55%  αλλά ο υπουργός έχει “σύστημα” να τους πετάνε όλους σε κλινικές Covid. Η Δικαιοσύνη αγνοείται… »

Με άλλα λόγια αυτό που καταγγέλλει ο γνωστός καρδιολόγος είναι πως πολλοί ασθενείς που έχουν καταγραφεί ότι εξέπνευσαν λόγω Covid στην πραγματικότητα πέθαναν λόγω άλλου σοβαρότερου ιατρικού περιστατικού το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε στην μονάδα που του αναλογεί.

Αντιμετωπίστηκαν ως ασθενείς Covid και εν τέλει πέθαναν από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Το ποσοστό που αναφέρει ο Κ.Φαρσαλινός είναι συγκλονιστικό.

 Με αυτό το σκεπτικό καθίσταται σαφές γιατί τελικά έχουν καταγραφεί τόσες χιλιάδες θάνατοι ΜΕ Covid (και όχι AΠΟ Covid).

Oι ευθύνες της κυβέρνησης που δημιούργησε αυτά τα πρωτόκολλα σε συνεργασία με τους «ειδικούς» είναι τεράστιες.

Κ.Φαρσαλινός

 

@k_farsalinos

 

Ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε να διερευνήσει επειγόντως η δικαιοσύνη. Η μονάδα εγκεφαλικών ελαττώνει τη θνησιμότητα κατά 50-55%, αλλά ο υπουργός έχει "σύστημα" να τους "πετάνε" όλους σε κλινικές COVID. Η δικαιοσύνη αγνοείται... https://ahajournals.org/doi/10.1161/01.STR.26.7.1178


Stefanos Damianidis

@dstefanos

 · Aug 1

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! Ακούγοντας τον #Πλευρη να παραδέχεται ότι αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό &τύχει να σαι θετικός στον #covid δεν πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό,αλλά βάσει πρωτοκόλλου θα μπεις σε μονάδα κορονοϊού,καταλαβαίνω γιατί πήγε τόσος κόσμος σαν το σκυλί στ’αμπέλι!








www.pronews.gr/ygeia

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply