Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ''Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ'' ΤΟΥ ΤΕΝΕΣΙ ΟΥΙΛΙΑΜΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς φιλοξενεί αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου το ‘’Γυάλινο κόσμο’’ του Τενεσί Ουίλιαμς στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου.

Αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας ο ‘’Γυάλινος Κόσμος’’ γράφτηκε από τον θεατρικό συγγραφέα το 1944 και σημάδεψε την μεταπολεμική Αμερική. Πρόκειται για έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου.

Η φετινή πρεμιέρα του στο Εθνικό Θέατρο ξεπέρασε τις 8.000 διαδικτυακές θεάσεις και από τον Ιούλιο η θεατρική παράσταση περιοδεύει στην Ελλάδα με ανανεωμένη διανομή: η Κάτια Δανδουλάκη ενσαρκώνει την εμβληματική προσωπικότητα της Αμάντα, ο Γιάννης Κουκουράκης τον Τζιμ ενώ τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Λένα Παπαληγούρα (Λώρα) και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής (Τομ).

Στο έργο, που έχει έντονα τα αυτοβιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα, εξιστορείται η ζωή της οικογένειας Γουίνγκφιλντ Ο πατέρας την έχει εγκαταλείψει για χρόνια και τα μέλη της ζουν σ' έναν δικό τους "Γυάλινο κόσμο". Η παράσταση είναι μια ανάμνηση. Ο Τομ θυμάται στιγμές  της οικογενειακής του ζωής. Η πληκτική δουλειά του σε μια αποθήκη υποδηματοποιίας, έχει συνθλίψει τα  όνειρά του. Η Λόρα, η αδερφή του, αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν μικρόκοσμο από  γυάλινα ζωάκια. Η  Αμάντα, η μητέρα τους,  ξεπεσμένη καλλονή με εμμονή στα παιδικά και νεανικά της χρόνια στο Νότο, ελπίζει πως τα παιδιά της θα ζήσουν όπως η ίδια δεν κατάφερε ποτέ. Ο Τζίμ, ένας επισκέπτης στον οποίο στηρίζουν όλες τις ελπίδες τους, θα διαλύσει οριστικά κάθε αυταπάτη.

Η θεατρική παράσταση αρχίζει στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply