Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κ20 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥ ΓΣ ΜΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Τρομερή επιτυχία στην σφυροβολία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου όπου Ελλάδα και Κύπρος ανέβηκαν στο βάθρο – Το πρώτο χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20

Μεγαλειώδη εμφάνιση από τον 19χρονο Γιάννη Κορακίδη του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών στη σφυροβολία ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στη σφυροβολία.

Περιπετειώδης όμως ο τρόπος της απόδοσης δικαιοσύνης σε μια αδικία που πήγε αρχικά να γίνει και να στερήσει το χρυσό μετάλλιο από τον αθλητή και τη χώρα μας. Αρχικά εμφανίστηκε στο επίσημο σύστημα και σε πραγματικό χρόνο, έγκυρη η πολύ μεγάλη βολή στην πέμπτη προσπάθεια του Γιάννη Κορακίδη που έστειλε τη σφύρα στα 79.11μ. επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στο κόσμο στην κατηγορία Κ20 συντρίβοντας και το ατομικό του ρεκόρ (77.12μ).

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος ελέγχου εγκυρότητας μέσω του βίντεο έκρινε άκυρη τη βολή του αθλητή μας.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Ελληνική αποστολή και ο επικεφαλής ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Στέφανος Ματάκης διαμαρτυρήθηκαν έντονα, κατέθεσαν προφορική ένσταση και ζήτησαν να δουν και να αναλυθεί το βίντεο.

Έτσι και έγινε και η ελληνική αποστολή δικαιώθηκε.

Στη συνέχεια ακυρώθηκε το αποτέλεσμα και εκδόθηκε νέο με τον Γιάννη Κορακίδη να εμφανίζεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη σφυροβολία Κ20 ο οποίος χάρισε στη χώρα μας το 3ο χρυσό στην ιστορία του θεσμού και το 17ο συνολικά.

Ο Γιάννης Κορακίδης αθλητής του Γιάννη Χρίστογλου σημείωσε αναλυτικά τις προσπάθειες: 73.84, Χ, 69.80,Χ 75.59, 79.11, Χ.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Φινλανδος Μαξ Λαμπίνεν με 76.33μ. και το Χάλκινο ο Κύπριος Ιωσήφ Κεσίδης με 76.32.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συγχαίρουν τον αθλητή και τον προπονητή του για ην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply