Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΧΩΡΑ: ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ – ΝΕΚΡΗ 17ΧΡΟΝΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Μία άνευ προηγουμένου εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα 


Τρόμος σε όλη την Ελλάδα από την εισαγόμενη εγκληματικότητα

«βαραίνει» τη χώρα μας, καθώς εκτός από τις πολλαπλές ενδοοικογενειακές δολοφονίες, οι αλλοδαποί σπέρνουν τον φόβο σε ολόκληρη τη χώρα, αφού όπου βρεθούν βιάζουν, κακοποιούν αλλά και δολοφονούν! Συγκεκριμένα μία συγκλονιστική υπόθεση φαίνεται πως εκτυλίσσεται από χθες στο Περιστέρι καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρή μία 17χρονη κοπέλα, την οποία έπνιξε Πακιστανός.

https://www.youtube.com/watch?v=H0XmeDasC70&t=4s

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της νεκρή φέροντας μώλωπες στο σώμα της. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και επιβεβαιώθηκε άμεσα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η κοπέλα εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Ραχώβης.

Σοκ προκαλούν τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών σχετικά με τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της ανήλικης, ενώ πέρα από τις μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο και συγκεκριμένα μια γρατζουνιά.

Εκτιμούν δε ότι είχε προηγηθεί καβγάς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας που δήλωσαν ότι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της από τη μητέρα και την αδερφή της.

Στο μεταξύ, άφαντος παραμένει ο πακιστανικής καταγωγής δολοφόνος της ανήλικης, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές, καθώς θεωρείται ύποπτος.

Ταυτόχρονα μία ακόμα αποτρόπαιη κατάσταση έζησε έγκυος γυναίκα στο Κιλκίς, όπου συμμορία αλλοδαπών που βρισκόταν στην περιοχή, στην προσπάθεια να τη ληστέψουν τη χτύπησαν βαριά με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό που κυόφορουσε.

Φυσικά δεν ξεχνάμε τον βιασμό 23χρονης μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στη Σέριφο από δυο Πακιστανούς, οι οποίοι μάλιστα αφού την βίασαν την παράτησαν λιπόθυμη, φέρνοντας δυστυχώς στο μυαλό μας καταστάσεις της Μυρτώς της Πάρου.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2022.








www.pronews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply