Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας

Ύστερα από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επικοινωνώ με όλους εσάς  σήμερα για τρεις λόγους.

Πρώτα – πρώτα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους εσάς που με παρακολουθείται και φυσικά σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα

Θα ήθελα επίσης να συμπληρώσω πως το να εύχεστε σκέτες ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ δεν είναι πολυπολιτισμός αλλά είναι πολυκομπλεξισμός.

ΔΕΥΤΕΡΟ ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους και εκείνες που καθημερινά εγγράφονται στο You Tube της  kilkiswebtv.

ΤΡΙΤΟΝ: Τις τελευταίες ημέρες πολιτικό πρόσωπο διαδίδει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νομού Κιλκίς ότι «τον Θεόφιλο (δηλαδή εμένα) θα τον συλλάβει η Αστυνομία για αυτά που δημοσιεύει για τον κωρονοϊό».

Επειδή είναι γνώστης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, γνωρίζει ότι δεν έχει ευθύνη ο αναδημοσιεύων την είδηση αλλά εκείνος που την πρωτοδημοσιεύει, θεωρώ ότι σκοπό έχει την προσωπική μου κατασυκοφάντηση και την αναξιοπιστία μου, θα του δώσω προθεσμία πέντε ημερών για να με ζητήσει συγγνώμη δημόσια.

Όλα αυτά τα λέω, επειδή υποσχέθηκα πως δεν πρόκειται να κάνω μήνυση σε κανέναν για οποιονδήποτε λόγω, λέγοντας πως όταν έχεις να κάνεις με νοήμονες ανθρώπους, το συζητάς και λύνεις τις διαφορές σου χωρίς την συνδρομή της δικαιοσύνης. Εάν πρ’ όλα αυτά συνεχίζει την συκοφαντική δυσφήμιση,  την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 21 θα κατατεθεί μήνυση χωρίς συγγνώμες και παρακάλια. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που με συκοφαντεί, είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε αυτήν την ενέργεια.

 


https://www.youtube.com/watch?v=zpEqaEq0_tM

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply