Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » 29/12/2021 - 09:02 ΝΕΑ «ΠΥΡΑ» Γ.ΚΥΡΤΣΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΓΟΛΓΟΘΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, έκανε νέα επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για τα Χριστούγεννα. 

«Η θεωρία που ανέπτυξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ότι μέχρι τώρα η κυβέρνηση... έσωζε τα Χριστούγεννα είναι εκτός πραγματικότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να τονίσει ότι «οι προτεραιότητες του επιτελικού κράτους αποδείχθηκαν λάθος».

Καταλήγοντας, ο Γ. Κύρτσος υπογραμμίζει ότι «λάθη και παραλείψεις (σ.σ. της κυβέρνησης) μετέτρεψαν τα Χριστούγεννα σε Γολγοθά».

Γιώργος Κύρτσος

@GiorgosKyrtsos

 

Η θεωρία που ανέπτυξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο κεντρικό δελτίο του Σκάι ότι μέχρι τώρα η κυβέρνηση..έσωζε τα Χριστούγεννα είναι εκτός πραγματικότητας. Λάθη και παραλείψεις μετέτρεψαν τα Χριστούγεννα σε Γολγοθά. Οι προτεραιότητες του επιτελικού κράτους αποδείχθηκαν λάθος.

Translate Tweet

8:19 PM · Dec 28, 2021·Twitter for iPhone

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κύρτσος με δεύτερη ανάρτηση κατήγγειλε ξανά ότι έχει αποκλειστεί από την ΕΡΤ λόγω της κριτικής του ενάντια στην κυβέρνηση.

Γιώργος Κύρτσος

@GiorgosKyrtsos

 

Από τον Σεπτ 2020,ξεκινώντας από τις συγκοινωνίες,τονίζω λάθη&παραλείψεις στην μάχη κατά πανδημίας. Με κόψανε από δημόσια ΤV. Mε βάλανε,μέσω παραπολιτικών στο κόμμα Βελόπουλου κα. Πως να αισθάνονται όσοι αντιμετώπισαν,τη βάσιμη όπως αποδείχθηκε,κριτική μου, με λάσπη&αποκλεισμούς;

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr/


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply