Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ιωάννης Ανδρίτσος

Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

 

Κιλκίς στις 26 Νοεμβρίου 2021

 

Σεβασμιώτατε ,

 

Με αισθήματα ιδιαίτερης χαράς και ευφροσύνης, Σάς υποδεχόμαστε σήμερα ως τον νέο πνευματικό Πατέρα και Ποιμενάρχη μας, στη θέση του εκλιπόντος Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ. Η εκλογή Σας από το σεπτό σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας, που δύναται να προσφέρει στην τοπική εκκλησία και κοινωνία νέες προοπτικές.

 

Έχοντας την τιμή, ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, να εκπροσωπώ το υγειονομικό και διοικητικό του προσωπικό, Σας καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου, στην ακριτική πόλη του Κιλκίς. Το Νοσοκομείο Κιλκίς, του οποίου η ιστορία συμπορεύεται με αυτήν της πόλης του Κιλκίς, είναι ένα ίδρυμα που χτίστηκε πριν από ενενήντα περίπου χρόνια με τους κόπους, τον ιδρώτα, την προσωπική εργασία των προγόνων μας και μέχρι σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του με αφοσίωση στους πάσχοντες συναθρώπους μας. 

 

Καθώς αναμφισβήτητα η υγεία αποτελεί για κάθε άνθρωπο το υπέρτατο αγαθό και συγχρόνως το πλέον ευαίσθητο, το Νοσοκομείο μας χρόνια τώρα αποτελεί το καταφύγιο των κατοίκων της περιοχής. Στη δύσκολη, μάλιστα, υγειονομική και κοινωνική συγκυρία που βιώνει όλη η ανθρωπότητα στις μέρες μας, το Νοσοκομείο μας στέκεται όρθιο και εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας ολόκληρης περιφερειακής ενότητας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού, νοσηλευτικού, βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού, που αντιμετωπίζει με αυταπάρνηση τα καθημερινά προβλήματα και προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

 

Όπως πολύ ορθά υπογραμμίζει και η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στη δύσκολη αυτή συγκυρία χρειάζεται πίστη, σύνεση, ταπείνωση, υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύη, αγάπη προς τον Θεό και προς τον πλησίον, διότι εάν αυτά εκλείψουν, ο φόβος κυριεύει τις καρδιές των ανθρώπων. Εμείς, ως προσωπικό του Νοσοκομείου, με την ευχή Σας, θα εξακολουθήσουμε να εφαρμόζουμε τις ορθότερες κατά το δυνατόν πολιτικές υγείας, ώστε να προσεγγίζουμε ουσιαστικά τους ασθενείς, ανακουφίζοντάς τους και θεραπεύοντας τις παθήσεις τους και είμαστε βέβαιοι ότι με τη δική Σας ευλογία, συμπαράσταση και προσευχή, θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης των πασχόντων συνανθρώπων μας.

 

Επιτρέψτε μου, στο σημείο αυτό, Σεβασμιώτατε, να δανεισθώ έναν στίχο από την Καθολική Επιστολή του Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου, προκειμένου να Σας παρακαλέσω εκ μέρους όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου μας με κάθε διάκριση και ταπείνωση να μη μας λησμονείτε στις προσευχές σας: «Ἀσθενεῖ τις ἐν ὑμῖν; προσκαλεσάσθω τοὺς πρεσβυτέρους τῆς ἐκκλησίας, καὶ προσευξάσθωσαν ἐπ' αὐτὸν» (Ιακ. Ε΄, 14). Όσο ποτέ άλλοτε έχουμε ανάγκη αυτής της προσευχής, ώστε να συνεχίσουμε να αντλούμε δύναμη, υπομονή και θάρρος στις δύσκολες αυτές και πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν και από την πλευρά μας με κάθε ειλικρίνεια, θα θέλαμε να Σάς διαβεβαιώσουμε ότι σύσσωμο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας θα βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση της Μητροπόλεως. Όλοι μας έχουμε τη διάθεση να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο Σας, επιστρατεύοντας όλα τα διαθέσιμα μέσα σε ό,τι χρειαστείτε, τείνοντας ευλαβικά χείρα βοηθείας, προς μία κοινή πορεία για το καλό του τόπου μας.

 

Εκφράζοντας και πάλι, Σεβασμιώτατε, ολόθερμα τον σεβασμό, την αγάπη και την ευαρέσκειά μας προς το σεπτό πρόσωπό Σας, ζητούμε την αρχιερατική Σας ευχή και Σάς καλωσορίζουμε στην πόλη των αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων. Είμαστε βέβαιοι ότι η ανοικτή Σας καρδιά, τα λεπτά Σας αισθήματα, η ευγένεια της ψυχής Σας και η μεγάλη αγάπη Σας για τον Χριστό και τους ανθρώπους, θα Σάς αναδείξουν αντάξιο Ποιμενάρχη της επαρχίας μας. Σας παρακαλούμε δεχθείτε τις πιο θερμές ευχές μας για υγεία, δύναμη, μακροημέρευση και μια ευλογημένη και καρποφόρα πνευματική ποιμαντορία.

ΑΞΙΟΣ!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply