Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 




Χαίρετε Θεόφιλε, θυμάσαι την προηγούμενη ιστορία που σου είχα περιγράψει με τα πεθερικά μου.

 

Η πεθερά, γιαγιά Α………. ή Τ…….. (ετών 67, 1954) και ο πεθερός, παππούς Δ……….. (ετών 72, 1949).

 

Λοιπόν, τις προηγούμενες ημέρες βγήκαν θετικοί με δύο ημέρες διαφορά.

Ταλαιπώρησαν αρχικά την γιαγιά για τα βασικά (η γνωστή πολύωρη κατάσταση παραμονής και απλά κάθεσαι και περιμένεις) και ακολούθως όταν ο παππούς πήγε στο νοσοκομείο μόνος του (Τετάρτη 6/10/21), καθώς εμείς ήμασταν σε καραντίνα, μετά από πολύωρη αναμονή του γράψαν κάτι χάπια και τον έδιωξαν χωρίς καν να τον ακούσουν ή να του κάνουν εξέταση αίματος ή ακτινογραφία ... απολύτως τίποτα.

 

Αυτή τη στιγμή και οι δύο από την Παρασκευή 8/10/21), ευτυχώς ήταν η μέρα που βγήκαμε εμείς από την καραντίνα - δόξα τω Θεώ, ταλαιπωρήθηκαν, μάλιστα δε μια νοσηλεύτρια/ιατρός (δεν ήμαστε σίγουροι) έλεγε συνεχώς "επειδή οι εξωτερικοί ιατροί τα ζητάνε και εμείς πρέπει να κάνουμε" - άκουσον άκουσον τι λένε σε ανθρώπους πονεμένους με τα προβλήματα υγείας κτλ. Την Παρασκευή μετά από πολύωρη παραμονή εξετάστηκαν, κάνανε αίμα, ούρα και ακτινογραφία και οι δύο με πολύ πυρετό (τους έκαναν και από μια ένεση) ... και έχουν τελικά και οι δύο Πνευμονία! Και οι δύο οι παππούδες!

Και τους στείλαν σπίτι!

 

Στη συνέχεια, το Σάββατο 9/10/21 η γιαγιά μεταφέρθηκε κατά τις 12:00 με ΕΚΑΒ (τα παιδιά ήταν εξυπηρετικότατα και ανθρώπινοι) και νοσηλεύτηκε από το Σάββατο το πρωί καθώς είχε χαμηλό κορεσμό και πυρετό.  Η Ε……….. δήλωσε κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δεν θα της χορηγήσετε οτιδήποτε χωρίς να μας ενημερώσετε και σε καμία περίπτωση να μην προχωρήσετε ενέργειες χωρίς να το γνωρίζουμε εμείς και να έχουμε δώσει σχετική άδεια.

 

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της μονάδας COVID-19 -ενώ οι ιατροί είπαν ότι πιθανότατα είναι αρνητική στον COIVD-19 αλλά πρέπει να την δουν πρώτα οι άλλοι ιατροί (; φαντάζομαι εννοούν τους μεγάλους).  Η γιαγιά χθες το βράδι, το βράδι του Σαββάτου προς Κυριακή, κρύωνε φώναζε για κουβέρτα και μια μαγκιόρα νοσηλεύτρια της λέει και "που νομίζεις ότι βρίσκεσαι .. σε ξενοδοχείο και ζητάς κουβέρτα;" και όλη τη νύχτα η γιαγιά πάγωνε και έτρεμε.

Τελικά σήμερα, Κυριακή το μεσημέρι πάλι κρύωνε και της πήγαμε εμείς την κουβέρτα. Βέβαια ο ιατρός στον οποίο ανέφερε το γεγονός η σύζυγος μου, η Ειρήνη, προφανώς είπε ό άνθρωπος ότι είναι απαράδεκτο αυτό που της είπαν καθώς και κουβέρτες υπάρχουν και προφανώς εάν κρύωνε η γιαγιά θα έπρεπε να της δοθεί η κουβέρτα.

 

Τις έχουν βάλει μάσκα μεγαλύτερη για καλύτερη εισπνοή για να ανέβει ο κορεσμός της!

 

Αυτά εν ολίγοις τα καθέκαστα με τους "Ήρωες" ... προφανώς δεν ισχύει για όλους.

 

Αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορεί να είναι άνθρωποι απέναντι σε πονεμένους ανθρώπους; Βρε μπαγλαμά στο νοσοκομείο αυτοί που θα έρθουν έρχονται για αναψυχή;

                                                    

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ kilkiswebtv:Τα στοιχεία των παθόντων βρίσκονται    στα χέρια μας και θα είναι στην διάθεση του Διοικητή του Νοσοκομείου εφ’ όσον μα ζητηθούν.     

Επίσης υπάρχει επιστολή παραπόνων και γιά την προ δεκαημέρου επίσκεψη στο ίδιο νοσοκομείο, με ανάλογες καταγγελίες.         

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply