Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! - ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ... «ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ» ΣΤΟ WRC (ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 

Το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα, κάτι που σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας, παρόλα αυτά δεν έλειψαν τα ευτράπελα από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 Μια κυβέρνηση που δείχνει να έχει «αλλεργία» σε καθετί ελληνικό διαφήμισε το Ράλι Ακρόπολις 2021 με μια αφίσα στην οποία φαίνεται μπροστά υπάρχει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και πίσω μια ελληνική σημαία. Ενώ γράφει και «welcome back» (στα ελληνικά σημαίνει καλωσορίσατε).

Μέχρι εδώ όλα καλά. Αυτό που όμως δεν είναι σωστό είναι πως από την ελληνική σημαία λείπει ο σταυρός! Συγκεκριμένα βλέπουμε μια σημαία με 9 γραμμές (5 μπλε και 4 λευκές), η οποία όμως δεν έχει πάνω αριστερά τον σταυρό, όπως δηλαδή είναι η επίσημη ελληνική σημαία. 

Η ανάρτηση έγινε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και η αφίσα έχει πάνω δεξιά την υπογραφή του υφυπουργείου. 

Δείτε την φωτογραφία: 

 


 

Πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία έχει διαφημιστεί αρκετά από την ελληνική κυβέρνηση (και ορθώς) και μια διοργάνωση την οποία αναμένεται να δουν άνθρωποι από εκατοντάδες χώρες. Οπότε δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως έχει γίνει κάποιο γραφιστικό λάθος το οποίο δεν το παρατήρησαν οι υπεύθυνοι. Το ερώτημα είναι γιατί «ξεχάστηκε» η ελληνική σημαία; 

Μην ξεχνάμε άλλωστε δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τα όσα έγιναν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκεί που Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν χωρίς το εθνόσημο. Θεωρούμε λοιπόν πως το υφυπουργείο Αθλητισμού θα ήταν πιο προσεκτικό σε αυτή τη διοργάνωση. 

Επίσης να θυμίσουμε πως κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τους εορτασμούς της Επανάστασης του 1821. 













www.pronews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply