Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΔΡ. P.MCCULLOUGH: «ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 

Ο επιδημιολόγος και καρδιολόγος, Peter McCullough, ο οποίος είναι και καθηγητής στο Texas A&M University Peter McCullough αναφέρθηκε στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, στη μετάλλαξη Δέλτα, αλλά και στην έγκριση του εμβολίου της Pfizer από τον FDA. 

Ο Δρ. McCullough μιλώντας στο francesoir ανέλυσε τα στατιστικά από τις χώρες που αντιμετωπίζουν έξαρση κρουσμάτων σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες σχολιάζει την έκθεση της Οξφόρδης που δημοσιεύθηκε στο Lancet και αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους εργαζομένους σε νοσοκομεία του Βιετνάμ, οι οποίοι μολύνθηκαν με την μετάλλαξη Δέλτα. Σύμφωνα με τον καθηγητή το ιικό φορτίο τους ήταν 251 φορές μεγαλύτερο απ' αυτό που είχαν τα άτομα πριν από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος. 

Όπως τονίζει ο Δρ. McCullough τα συμπεράσματα της μελέτης είναι σαφή: οι εμβολιασμένοι είναι υπερ-πολλαπλασιαστές που μπορούν να μολύνουν τους μη εμβολιασμένους.

Επίσης τονίζει πως οι ρυθμιστικοί φορείς όπως ο FDA και το CDC δεν έλαβαν υπόψη τα σοβαρά κλινικά συμβάντα που προκλήθηκαν μετά τον εμβολιασμό και πως εάν είχε γίνει αυτό από έναν ανεξάρτητο φορέα το εμβολιαστικό πρόγραμμα θα είχε διακοπεί από τον Φεβρουάριο, όταν και είχαν καταγραφεί πολλές παρενέργειες και θάνατοι, ενώ προσθέτει ότι ήταν και πολλές οι περιπτώσεις που δεν διερευνήθηκαν ποτέ. 

Ο Δρ. McCullough εκφράζει τη διαφωνία τους για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer από τον CDC για τους πολίτες άνω των 16 ετών. Όπως τονίζει η ταχύτητα με την οποία χορηγήθηκε η τελική έγκριση είναι άνευ προηγουμένου. Ενώ τόνισε πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου εξακολουθεί να είναι υπό αμφισβήτηση, καθώς δεν δείχνει να προστατεύει από τη μόλυνση και τη μετάδοση.









www.pronews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply