Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ PFIZER M.YEADON: «50 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 

Πρόσφατη παρέμβαση του M.Yeadon - Τι λέει για τις θρομβώσεις.

Τον «κώδωνα» του κινδύνου για τους κινδύνους που ενέχει ο εμβολιασμός των παιδιών κρούει ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon. 

Όπως τονίζει σε συνέντευξη του τα παιδιά είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από το εμβόλιο, παρά από τον κορωνοϊό. Μάλιστα -επικαλούμενος τα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ- υποστηρίζει ότι αυτή η πιθανότητα είναι 50 (!) φορές μεγαλύτερη. 

Όσα είπε: 

«Να επαναλάβω, ότι ήμουν μέλος της βιομηχανίας (φαρμάκων) σ’ όλη μου την καριέρα και είμαι γενικώς υπέρ των εμβολίων, αλλά (πρωτίστως) είμαι υπέρ της ασφάλειας και αυτά τα εμβόλια για τον covid-19 δεν είναι ασφαλή!

Αυτό επειδή ο σχεδιασμός που βασίζεται σε γονίδια κάνει το σώμα σας να κατασκευάζει την πρωτεΐνη-ακίδα του ιού και γνωρίζουμε -και το γνωρίζουμε εδώ και χρόνια- ότι οι πρωτεΐνες-ακίδες των ιών πυροδοτούν θρομβώσεις.

Σχετικά, υπάρχει πολλή βιβλιογραφία. Κανείς δεν μπορεί να ψάξει τη δήλωση που μόλις έκανα.

Και ο dr Wodarg κι εγώ γράψαμε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) τον Δεκέμβριο επισημαίνοντάς το αυτό.

Περίπου το 75% των παρενεργειών που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό, οι οποίες είναι πάρα πολύ υψηλότερες απ’ το συνηθισμένο, σχετίζονται με θρομβοεμβολικά επεισόδια δηλαδή με θρομβώσεις και αιμορραγίες.

Είμαι πατέρας και παππούς. Οι νέοι δεν είναι ευάλωτοι στον covid-19. Αν μολυνθούν απ’ τον ιό, συνήθως δεν έχουν καθόλου συμπτώματα και τον ξεπερνούν πολύ εύκολα. Επομένως, δεν διατρέχουν κίνδυνο. Είναι τρελό λοιπόν να τους εμβολιάζεις με κάτι που στην πραγματικότητα είναι 50 φορές πιο πιθανό να τους σκοτώσει απ’ ό,τι ο ιός ο ίδιος!».

 






www.pronews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply