Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » «I kill you». ΕΙΠΕ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ. ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δήμος Παιονίας εν έτη 2021

Και η κατρακύλα τελειωμό δεν έχει.

Μετά από ένα περιστατικό που κάποιοι παράνομα εισελθόντες στην χώρα μας αλλοδαποί, προσπάθησαν με βίαιο τρόπο να αποσπάσουν χρήματα από παιδί στο Πολύκαστρο (ευτυχώς χωρίς να το καταφέρουν), έρχεται ένα ακόμη περιστατικό βίας από τους καημένους και κατατρεγμένους «μετανάστες» παράνομα εισελθόντες στην χώρα μας και μετά την προχθεσινή ομηρία στο Μικρόδασος του δήμου Παιονίας, όπου παρανόμως εισελθόντες Ινδοί, απήχθησαν από παράνομα εισελθόντες Αφγανούς στην χώρα μας με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού, είχαμε αυτή την φορά περιστατικό στην Αξιούπολη. Όπου μια παρέα 5 Αφγανών που κρατούσαν αλυσίδες στα χέρια, χτύπησαν δυο παιδιά από την Αξιούπολη, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς του ενός παιδιού.

Οι γονείς του ενός παιδιού ενέργησαν άμεσα και πήγαν στον τόπο που έγινε η επίθεση. Βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο από αυτούς, και όταν ο πατέρας ζήτησε τον λόγο, ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και του είπε «I kill you».

Οι γονείς έκαναν τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να ξεκινήσει η διαδικασία του αυτοφόρου. Αλλά μετά την σύλληψη τους ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους και μάλλον θα ορίσει τακτική δικάσιμο.

Μίλησα με τους γονείς την ίδια μέρα.

Είδα την αγωνία και τον φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο και τα μάτια της μάνας. Είδα την απόγνωση και τον προβληματισμό στις κινήσεις του Πατέρα. Μια οικογένεια που ζει και εργάζεται στην αλλοδαπή. Μια οικογένεια που αποτελείται από γονείς διαφορετικών εθνικοτήτων. Μια οικογένεια που ζει σε ένα ξένο μέρος μαζί με ένα παζλ από διαφορους ανθρώπους, διαφόρων εθνικοτήτων και προσπαθεί να αποδείξει πως είναι άνθρωποι σωστοί, πολιτισμένοι, νόμιμοι, με τις δουλειές τους και δεν ενοχλούν κανέναν. Έρχονται κάθε χρόνο στις διακοπές τους στην Αξιούπολη, γιατί η Ελληνίδα μάνα δεν θέλει να αποκοπεί το παιδί της από το χωριό της.

Και ένιωσαν τόσο κενοί. Τόσο αβοήθητοι! Τόσο απροστάτευτοι! Ένιωσαν ξένοι. Αυτή την φορά στην δική τους πατρίδα. Ένιωσαν να απειλείται η σωματική ακεραιότητα του παιδιού τους στην ίδια τους την πατρίδα, από άτομα που για να βρεθούν εδώ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ!

Αυτά είναι μόλις τρια περιστατικά που έγιναν το τελευταίο διάστημα, αρκετά αλλά γίνονται και δεν βγαίνουν ποτέ στην δημοσιότητα. Αρκεί κάποιος να δει τις διακομιδές του ΕΚΑΒ από τον δήμο Παιονίας που αφορούν μαχαιρομενους και θα καταλάβει ότι το κακό έχει παραγίνει, και πως τα χειρότερα θα έρθουν στα άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά μας συγχαίρουμε τους γονείς του παιδιού για την στάση τους και τις ενέργειες τους, και καλούμε όλους όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με παραβατικές πράξεις να τις καταγγέλουν άμεσα στα αρμόδια όργανα. Με ενέργειες όπως αυτής της οικογένειας μπορούμε να αποτρέψουμε μελλοντικές παραβατικές ενέργειες.

Με την σιωπή μας, τις εκτρέφουμε!!!

Και μετά από όλο αυτό αναρωτιόμαστε.

Μπορεί το κράτος να εθελοτυφλεί στην παράνομη είσοδο στην χώρα μας όλων αυτών που ο πολιτισμός και η κουλτούρα τους δεν συνάδει σε τίποτα με τον δικό μας;

Μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε σε έναν τόσο μικρό δήμο ( και ειδικά στο Πολύκαστρο ) δυο χιλιάδες παράνομους μετανάστες;

Γιατί την λέξη πρόσφυγας την προσβάλουμε όταν την χρησιμοποιούμε για την πλειονότητα από αυτούς.

Τι κάνει η δημοτική αρχή, εκτός από το να λαμβάνει κονδύλια βασισμένα στην διαμονή όλων αυτών στην περιοχή μας;

Και τέλος τι κάνουμε όλοι εμείς, για να τους δώσουμε να καταλάβουν επιτέλους πως δεν τους θέλουμε εδώ. Όπως δεν θελουμε πλέον και αυτούς που διοικούν και δεν αφουγκράζονται την λαϊκη θέληση.

Θελουμε ανθρώπους που θα διοικούν με γνώμονα την θέληση του δημότη. Που θα μπορούν να δουν το κακό που έρχεται και θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να το αποτρέψουν.

Και όχι να γίνεται ένα ολόκληρο χωριό 1600 ατόμων (παράνομων ατόμων) και να μην υπάρχει ουδεμία αντίδραση, παρά μόνο κάποιες τυπικές νομικές αντιδράσεις για να πούμε ότι κάτι κάναμε.

ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ!

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Υ.Γ Γιατί εκτός από εμάς δεν δημοσιεύονται αυτά τα περιστατικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης;

Γιατί δεν τα δίνουν στην δημοσιότητα κάποιοι άλλοι που τρέχουν να δώσουν δικά τους κείμενα για το καλό που κάνανε στον τόπο μας;;;;

Φωτογραφία από το διαδίκτυο.

 ΑΠΟ ΤΟ FB 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply