Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τίποτε δεν μένει κρυφό στο Κιλκίς, ιδιαίτερα το τι κάνουν και δεν κάνουν οι βουλευτές και τα στελέχη όλων των κομμάτων.

Έξω κυκλοφορούν πολλά πολιτικά  «μυστικά». Είναι αυτό που λέμε: «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι»

Μετά και την εξαγγελία για τις εσωκομματικές εκλογές, για τις 24 Οκτωβρίου 21, άρχισαν τα αηδόνια να κελαηδούν, οι παπαγάλοι να μιλάνε και οι καρακάξες να κράζουν πολιτικούς, πολιτικάντηδες και τα τσιράκια τους!

Έτσι ακούγετε στην αγορά πως (δήθεν) είπε ο Μηνάς ότι «ο Μηνάς ποτέ δεν χάνει». Ας το πάρουμε από την αρχή Μηνά μου. Κέρδισες ποτέ εκλογές για πρόεδρος στην ΔΕΕΠ(παλιά ΝΟΔΕ)  μπαίνοντας στο εκλογικό στίβο με κάποιον αντίπαλο; Από όσα ξέρουν όλοι, όσοι ασχολούνται ιδιαίτερα με την Νέα Δημοκρατία, στις προηγούμενες εκλογές, «αποκλείστηκαν» με τσαμπουκά και με το έτσι θέλω κάποιοι υποψήφιοι, ένας εκ των οποίων βρέθηκε στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας!

Έτσι λοιπόν όταν κατεβαίνεις στο αγωνιστικό χώρο (στο ποδόσφαιρο) χωρίς αντίπαλο πάντα θα κερδίζεις άνευ αγώνος με 2-0.  Γι’ αυτό και σε λένε ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ και όχι πρόεδρε, όσοι το ξέρουν.

Τώρα το αν χάνεις ή όχι δεν ξέρω! Ξέρω όμως ότι κέρδισες όλο το πολιτικό σύστημα της Νέας Δημοκρατίας όταν κατακεραύνωσες όλα τα στελέχη με χαρακτηρισμούς τόσο υποτιμητικούς όσο και υβριστικούς (Πέμπτη 24 Ιουνίου 20 στο fb), που αν δεν σε φοβόντουσαν (γιατί άραγε;) θα σε είχαν πάει στον Εισαγγελέα! Είναι η μία από τις δύο νίκες σου Η δεύτερη ήταν όταν διέρρευσες τα προσωπικά δεδομένα μελών της Νέας Δημοκρατίας και ενώ τα διέρρευσαν οι ίδιοι, τους έκανες να κάτσουν στα αυγά τους! (ακόμη ο κόσμος σκέφτεται τι είδους στελέχη θέλει ο Μητσοτάκης; Θέλει σαν τον Μηνά ή σαν αυτόν που διεκήρυσσε προ και μετά  από τις εκλογές; )

Τώρα εάν η Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς, νοιώθει τόσο ανασφαλής χωρίς εσένα, νομίζω πως θα κάνει τα ίδια που έκανε και στις προηγούμενες εκλογές! Τα γνωστά δηλαδή, για να μη κοροϊδευόμαστε! Και το λέω αυτό γιατί χωρίς εσένα, όπως είπε και ο ίδιος «σε έχει για τις βρ@@@@@ς  δουλειές, δεν θα τα καταφέρει. Ποιος μπορεί να κάνει αυτές τις @@@@@δουλειές καλύτερα από εσένα προκειμένου να μη ξεκολλήσει από την καρέκλα του ο κ. Γεωργαντάς;  Ποιος γνωρίζει τις αδυναμίες των «προβάτων» καλύτερα από εσένα;

Βλέποντας όλα αυτά νομίζω πως εάν όλοι όσοι βρίσκονται στα εκλογικά πόστα των εσωκομματικών εκλογών «φτύσουν» τους εαυτούς τους και εάν προέχει το προσωπικό συμφέρον από το κομματικό, τότε ΝΑΙ, παρά την βεβαρημένη σου υγεία, όπως δημοσίευσες στο fb , θα πουλήσουν και την μάνα τους και τον πατέρα τους προκειμένου να κάτσουν προσοχή μπροστά στα «αφεντικά»  της Πολιτικής Εταιρίας που εκπροσωπούν. Της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε. και να ξαναείσαι ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ της ΔΕΕΠ Κιλκίς με τιμές αρχιστρατήγου, μια ακόμη και ο Πρωθυπουργός δεν σε πείραξε από τις 24 Ιουνίου του 20.

Όλοι ξέρουν πως η Ν.Δ. εξ’ αιτίας πολλών παραγόντων στο Κιλκίς και εξ’ αιτίας και των προσωπικών σου λαθών, έχει υποχωρήσει πάρα πολύ. Όμως επειδή χωρίς εσένα, ξέρει κ. Γεωργαντάς ,πως έχει χαμένο το παιχνίδι (όχι ότι και με εσένα είναι σίγουρος)  της εκλογής του, πιστεύουμε θα γίνουν σόδομα και γόμορα προκειμένου να σε εκλέξει.

Το μετά;  Ας προσέξουν κάποια καλόπαιδα, που αν δουν το φως της δημοσιότητας τα όσα έκαναν και υποσχέθηκαν και όσα λέχθηκαν στην ημίωρη συνάντησή τους στο γραφείο του κ. Γεωργαντά, τότε  ……………….ποιός είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΌ ΤΟ 1973

 



https://www.youtube.com/watch?v=TJ3qqsHtpK8




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply