Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μετά από όσα ακούστηκαν στον Παλαμά της Καρδίτσας και στην Θεσσαλονίκη για μαϊμού πιστοποιητικά, μετά από όσα κυκλοφορούν εις βάρος πολιτών και πιθανόν πολιτικών προσώπων, θέλουμε μια σταράτη απάντηση κύριε Γεωργαντά.

«Πότε θα κάνετε την δεύτερη δόση του εμβολίου;»

Σας υπενθυμίζουμε ότι, όταν κάνατε την πρώτη δόση, σας ζητήσαμε να μας απαντήσετε, γιατί δεν φαινόταν η σύριγγα και ούτε η βελόνα, εάν πραγματικά κάνατε το εμβόλιο! Εμείς καλοπροαίρετα και χωρίς να έχουμε στοιχεία σας πιστέψαμε, αλλά πάρα πολλοί συμπολίτες μας με ρωτούν εάν με απαντήσατε και φυσικά λέω την αλήθει: «ΜΕΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ».

Η περιρρέουσα φήμη αμφισβητεί την πραγματοποίηση του εμβολίου μέχρι και σήμερα,. Σας υπενθυμίζω πως σας ζήτησα πριν κάνετε την δεύτερη δόση να μαγνητοσκοπηθεί ο εμβολιασμός από οποιονδήποτε θέλετε εσείς και εάν είναι δυνατόν να είμαστε παρόντες ως kilkiswebtv. Πέρασαν περίπου τέσσερις μήνες και ακόμη δεν κάνατε την δεύτερη δόση, γιατί; Μήπως το κάνατε και δεν το μάθαμε; Γιατί εάν το κάνατε κρυφά, τότε ο κόσμος δικαίως θα διερωτάται και θα αμφισβητεί την πραγματοποίηση του εμβολίου από εσάς και δικαιολογημένα.

Σήμερα που οικογένειες μένουν χωρίς δουλειά, χωρίς ψωμί  εξ’ αιτίας του εμβολίου είναι ντροπή ο Κυβερνητικός βουλευτής να μην έχει κάνει την δεύτερη δόση ή αν την έκανε γιατί την έκανε κρυφά;  Ποιόν φοβάται; Γιατί δεν είναι ξεκάθαρος προς τους πολίτες.

Το ξαναλέμε, εάν δεν μαγνητοσκοπήσουμε την δεύτερη δόση του εμβολίου, έστω και αν ισχυριστείτε ότι κάνατε και την Τρίτη και πιθανός και την τέταρτη δόση, για εμάς θα είστε ………… ανεμβολίαστος και δεν θα πρέπει να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας. Εκτός κι αν πείτε: «ποιος δίνει σημασία στα γατάκια».


https://www.youtube.com/watch?v=aasexaU1MaU






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply