Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΥΚΑΙΡΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



H PwC Ελλάδας διευρύνει τη δραστηριότητά της στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων με την παροχή συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών. Οι διευρυμένες υπηρεσίες έρχονται να συμπληρώσουν το ισχυρό αποτύπωμα και να ενισχύσουν περαιτέρω τις σχέσεις εμπιστοσύνης που η PwC δημιουργεί με τις επιχειρήσεις της περιοχής εδώ και 27 έτη. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούνται άμεσες ανάγκες κάλυψης νέων θέσεων εργασίας που απευθύνονται τόσο σε νέους που ξεκινούν τώρα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία όσο και σε πιο έμπειρα στελέχη.

 

Η PwC με νέα υπερσύγχρονα γραφεία, ενδυναμώνεται και παρέχει τη δυνατότητα εξέλιξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων σε ένα περιβάλλον που προωθεί την ευελιξία, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και τη δημιουργία αποτελεσματικών ομάδων για το σχεδιασμό και την υλοποίηση απαιτητικών έργων. 



Ως εκ τούτου, διοργανώνει τρεις στοχευμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 23 Σεπτεμβρίου για απόφοιτους και νέους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον συμβουλευτικό κλάδο. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνοντας μέρος σε αληθινά επιχειρηματικά σενάρια καθώς και γνωρίζοντας την κουλτούρα της εταιρείας, οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη από την ομάδα Technology, Data and Analytics αλλά και από τον ευρύτερο κλάδο Consulting. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις εκδηλώσεις αυτές, αναφέρεται η διαδικασία αίτησης συμμετοχής για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.



Συνημμένα θα βρείτε το σχετικό ΔΤ με περισσότερες πληροφορίες καθώς και φωτογραφία της Αλεξάνδρας Κλήμη, Human Capital Director, PwC Ελλάδας.



Στη διάθεσή σας,

Κάλλια Μυλωνάκη


Επειδή η ελευθερία του Τύπου περιορίζεται επικίνδυνα κλείνοντάς το fb της kilkiswebtv.gr και της kilkiswebnews.com για να διαβάσετε αυτή την δημοσίευση θα πρέπει να πάτε στο μπλοκ kilkiswebtv ή στο σάϊτ kilkiswebnews.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply