Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ! ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Φοβερή η κίνηση Μητσοτάκη να κάνει υπουργό της κυβέρνησης του έναν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών και που ο ίδιος είχε παραλληλίσει την τότε υπουργοποίηση Αποστολάκη ανάλογη της υπουργοποίηση Σπαντιδάκη από την Χούντα του 1967.

 

Λέει η κυβέρνηση για προσυμφωνημένη κίνηση με Φώφη Γ. και με διευθυντές και γραμματείς στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγνώμη κύριε Μητσοτάκη, από πότε έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ;
Οι Νεοδημοκράτες σας ψήφισαν για να ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ και να ΣΒΗΣΕΙ το ΠΑΣΟΚ και τελικά ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ;

 

ο Αποστολάκης όμως αρνήθηκε την πραγματική υπουργική καρέκλα, ενός φανταστικού υπουργείου και απέδειξε ακόμα μια φορά ότι η Αριστερά διαπρέπει στην προβοκάτσια και στο να αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να «φτύνει» τα στελέχη της και να γλύφει τους Αριστερούς με την πρόθεση να γίνει αρεστή στους Αριστερούς, πράγμα το οποίο δεν το κατάφερε ποτέ, αλλά ακόμα επιμένει.

 

Αυτό που δεν το καταλαβαίνει η Ν.Δ είναι ότι οι αριστεροί εκτός από το πολιτικό συμφέρον, έχουν και μια ιδεολογία,κακή ή καλή ιδεολογία δεν υπάρχει γιατί δεν είναι Θρησκευτικό απόλυτο Δόγμα και οι «δρόμοι» για να φτάσει κανένας στον στόχο της ιδεολογίας του είναι πολλοί.
Στην Νέα Δημοκρατία εδώ και δεκαετίες είναι παντελώς άγνωστος ο όρος, ιδεολογία, στην πλειοψηφία των στελεχών της και η πολιτική που ασκεί είναι η Νεοφιλελεύθερη, χωρίς ηθικές αξίες και φραγμούς.

 

Είπα και άλλες φορές ότι πλέον μας κάνουν «χαβαλέ» στα καφενεία οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που δεν θα έπρεπε να έχουν μούτρα να μιλάνε για τίποτα.

Παρόλα αυτά δώσατε το δικαίωμα στους αστείους ροζ μπολσεβίκους με πράσινη ιριδίζουσα απόχρωση να, μιλάνε για λάθη στην υγεία, για λάθη στην ασφάλεια των πολιτών, ακόμα και στην φύλαξη των συνόρων και τις φωτιές, αν είναι ποτέ δυνατόν.

 

Παραδεχτήκατε ότι έχουν δίκαιο να μας λοιδορούν μιας και διώξατε Κικίλια και Χαρδαλιά την ώρα που λέγατε ότι είναι επιτυχημένοι.
Να μην αναφέρω τον Θεοδωρικάκο ο οποίος την μισή ζωή του ήταν στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ και την υπόλοιπη ζωή του ΠΑΣΟΚ και τώρα θα ελέγχει την Αστυνομία. Φυσικά έχουμε και τον Πλεύρη που τον έβαλαν ως αντιστάθμισμα δεξιό στον Αποστολάκη και τελικά μας ξέμεινε.

 

Βλέπω τους υποστηρικτές του Μητσοτάκη(οι γνωστοί κουλομάχοι) στο διαδίκτυο να δίνουν ομηρικές μάχες με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και στις περισσότερες των περιπτώσεων να νικούν γιατί ως γνωστόν τελείωσαν καλύτερα σχολεία από τους Καρανίκες, αλλά ο μεγαλύτερος αντίπαλος τους είναι ο ίδιος ο Κούλης, αναπνοή δεν παίρνουν οι Νεοδημοκράτες υποστηρικτές του, από «κέρασμα σε κέρασμα» τους πάει, τους ξεφτίλισε τους νεοδημοκράτες, τους ξεβράκωσε, τους ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ!

 

Δεξιόστροφος_

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply