Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΟΡΙΔΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δεν πάνε πολλά χρόνια που ο Μάκης Βορίδης πήγαινε στα Μνημόσυνα σε Μακρυγιάννη, Μελιγαλά, Γράμμο και Βίτσι.

 

Πριν 2 έτη ακριβώς είχε έρθει στο Κιλκίς και μαζί με τον Γεωργαντά, ανέβηκε στον λόφο που υπάρχει το μνημείο των 7.430 νεκρών Ελλήνων Πατριωτών που την 4η Νοεμβρίου του 1944 συνέλαβαν οι Κομμουνιστοσυμμορίτες του ΕΛΑΣ και τους σφαγίασαν πετώντας τους στα ρέματα της περιοχής.

 

Φυσικά όταν η Νέα Δημοκρατία είναι Κυβέρνηση δεν έρχονται βουλευτές της στην επίσημη εκδήλωση(η 1η Κυριακή Νοεμβρίου) αλλά σαν κλέφτες, σε ανύποπτη στιγμή.

 

Ήρθε λοιπόν ο Μάκης Βορίδης και με την συνοδεία του Γεωργαντά αλλά και του Προέδρου των Αποστράτων νομού Κιλκίς κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, ανέβηκαν στο Μνημείο.

Γνήσιος - δήθεν “ακροδεξιός” καθ’ όλα και άριστος πολιτικός γενίτσαρος του αστικού κράτους. Πρώην αρχηγός της νεολαίας ΕΠΕΝ με εντολή Γεωργίου Παπαδοπούλου, ο οποίος διαδέχτηκε τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο.( Ο ένας είναι φυλακή γιατί δεν πούλησε τα πιστεύω του και ο άλλος Υπουργός, τι πούλησε, το ξέρει ο ίδιος.)

 

Σήμερα ο κ. Μάκης Βορίδης ως Υπουργός Εσωτερικών, αφού πρωτοστάτησε σε αντιρατσιστικούς νόμους και μεθόδευση διώξεων κατά Πατριωτών, έδωσε εντολή να κυματίσουν οι σημαίες μεσίστιες, για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.
Του Μίκη Θεοδωράκη που ως καλλιτέχνης δεν αμφισβητείται, άλλωστε η τέχνη κάθε μορφής, κρίνεται υποκειμενικά, πολιτικά όμως ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν αμετανόητος Κομμουνιστής, που πολέμησε στα Δεκεμβριανά και ήθελε να το γράψουν στον τάφο του.


Τον Δεκέμβρη, λοιπόν, που πολέμησε στο πλευρό του ΕΑΜ ΕΛΑΣ, ο ίδιος λέει:

«Με τον Μιχάλη Κατσαρό συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στιγμιαία στη ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ στα 1944. Τότε ανήκα στον 1ο Λόχο του 1ου Τάγματος του Εφεδρικού ΕΛΑΣ, που είχε τη βάση του στην Άνω Νέα Σμύρνη. Στις 3 του Δεκέμβρη πήρα μέρος στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Το Τάγμα μας πήρε μέρος στις μάχες του Χαροκόπου, στα Παλαιά Σφαγεία. Στο Ιωσηφόγλειο και μετά στου Μακρυγιάννη. Εκεί μείναμε ως τις 20 περίπου του Δεκέμβρη.

 

O αδερφός του, ο Γιάννης Θεοδωράκης, θυμόταν: «Ο Μίκης ήταν ατρόμητος. Πολεμούσε όρθιος με το πιστόλι στο χέρι, πάνω σε ταράτσες. Ήταν και ψηλός πανάθεμα τον κι έδινε εύκολο στόχο. Και οι σύντροφοί του τον τραβούσαν κάθε τόσο να σκύψει, να μην τον βρει καμιά σφαίρα!»

 

«Στον τάφο μου θέλω να γραφεί “Πολέμησε τον Δεκέμβρη”. Έχω και το κρητικό γονίδιο και μου αρέσουν τα άρματα. Πολέμησα. Μου άρεσε ο ήχος της μάχης. Όπου ήταν μάχη έτρεχα και έμπαινα μέσα, σφαίρα δεν με έπιανε»

 

Επίσης δήλωσε πως θέλει να πεθάνει ως Κομμουνιστής και το έστειλε ως επιστολή στον Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος, Κουτσούμπα.

 

Τι σημαίνει οι σημαίες μεσίστιες ως εντολή κ.Μάκη Βορίδη;

Μεσίστιες οι σημαίες σε Στρατόπεδα και Αστυνομικά τμήματα, ως σεβασμό σε κάποιον που πολέμησε με τον ΕΑΜ ΕΛΑΣ, ο οποίος ΕΛΑΣ σφαγίασε Χωροφύλακες και Αστυνομικούς και Στρατιώτες;
Ξέρετε τι έγινε στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη και στην Σχολή αστυφυλάκων που ο Καπετάν «Γιώτης» κουράστηκε να σφάζει νέα Ελληνόπουλα γιατί λέει είχε μικρό σουγιά και τον δυσκόλευε;

 

Λίγη ντροπή απέναντι στους νεκρούς Έλληνες υπερασπιστές την Ελληνικότητας της Βόρειας Ελλάδας.

Να την κάνουν Βουλγαρία και Ανατολικό μπλοκ ήθελαν οι του ΕΑΜ ΕΛΑΣ κ. Μάκη Βορίδη μας.

 

Πραγματικά ελπίζω κάποια στιγμή η Νέα Δημοκρατία να σταματήσει να Τιμάει και να Γονατίζει μπροστά στα Εγκλήματα των Μπολσεβίκων.

 

Αλλά δεν το κάνει τώρα με Μάκη Βορίδη ως Υπουργό, πότε θα το κάνει;






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply